Şimdi Ara

Bilgisayar kafayı yedi yardım DH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne olduysa şu son ayda oldu. CPU kullanımı sürekli %100 hiçbir şey açık değilken bile böyle. Sonra forumda takılırken sürekli internet tarayıcısı yanıt vermiyor diyor ondan sonra Windows takılıyo sadece mouse oynatabiliyorum reset atıyorum bilgisayar açılmıyor. Başlangıç yazılarında ATAPI CD-Rom bulundu yazıyor kalıyor öyle 5-6 kere reset atıyorum anca geçiyor sonra mavi ekran geliyor çoğu kaydı siliyor sonra 1-2 reset daha atıyorum anca açılıyor. Sistem yöneticisinden tüm çalışan programları kaldırıyorum gene CPU kullanımı %100 bilgisayara 3 kere format attım hala bu hata oluyor eskiden hiç kasamadan yüksek ayarlarda oynadığım oyunlarda yarım saniyelik takılmalar oluyor sürekli bilgisayara virüs girmiş diyeceğim ama sanırım donanımsal bir sorun kaç kere format attım düzelmedi. Kafayı yemek üzereyim bir oyunu winrardan çıkart diyorum 4gb boyutu 30 dakika sonra çıkarılacak yazıyor. Bilgisayara virüs mü girdi yoksa donanımsal bir sorun mu? Sıcaklıktan olacağını hiç sanmıyorum evimiz soğuk ve kasanın kapağı da açık yazı yazarken bile harfler geç geliyor Format attıktan 5-6 dakika sonra gene donmaya başlıyor sizce sorun ne?

AMD 3000 1.80ghz
    Ati Radeon 9550
    2 gb ddr-400 ram
    100 gb hdd

Bu sistem bayağı bir eski çok kötü olduğunu biliyorum ama POP: WW oynarken bile takılmalar oluyor eskiden böyle olmazdı eski haline dönsün istiyorum formatla da düzelmiyor önerebileceğiniz birşeyler vardır umarım yeni bir bilgisayar almak dışında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ve1 -- 6 Haziran 2010; 18:52:32 >

• Cpu fanını bir temizle. Çok tozlandıysa yeterince soğutamıyordur belki...
  • CPU fanı çok eski mandallı yani denedim ama çıkartamadım zaten süpürge makinasıyla içindeki tozları çekmiştim. Ondan olacağını sanmıyorum yine de tüm yorumları aldıktan sonra bir daha denerim. Sıcaklık ölçücü bir program var mı? Eskiden baktığımda normal sıcaklıklarda gözüküyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ve1 -- 6 Haziran 2010; 18:54:42 >
  • sadece c ye format atma ne kadar disk-flash-harici falan varsa format at
  • Yok tüm hdd'yi silip tekrar 2 ye bölüp Windows yüklüyorum ama olmuyor. Flash bellek ya da benzeri birşey kullanmıyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ve1 -- 6 Haziran 2010; 18:56:59 >
  • Arkadaşlar lütfen yardım ne yapmalıyım çok yavaşladı bilgisayar oyunda oynatmıyor zaten bu külüstür
  • Bana da kafayı yedirtecek ya yok mu bunun bir çözümü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KUMANDA KAFAYI YEDİ YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasayı yan yatır.
  • Arkadaşım yüklü yazıcı var yazıcıları kaldır.
    Ve virüs, trojen taraması yap.
    Olmadı format atıcaksın.

3 çözüm söyledim. Kolay gelsin.
  • Yazdıklarımı okumadın mı? 3 kere format attım tamamen sildim hdd'yi ama hala aynı sanırım 98 ile silinmeyen verilerde siliniyormuş öyle denesem mi acaba ama bende 98 yok
  • Arkadaşlar şimdi açtım CPU fanını temizledim ve macun kurumuş, taş gibi olmuş onu temizledim ve diş macunu sürdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ve1 -- 7 Haziran 2010; 18:58:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.