Şimdi Ara

Bilgisayar kapanıyor ve 1 saate yakın açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sağlam bi oyun bilgisayarım var ancak usb flash takarken yadan bir aygıt bağlayıp çıkartırken bazen de kendi kendine kapanıyor ve 45 dk ile 1 saat arası açılmıyor. power söküp statiği boşaltmaya çalışıyorum gene açılmıyor. Topraklama yaptım şase olabilir diye fayda etmedi. İşlemci fanım cooler master 212x 120 tl lik fan işlemci sıcaklığı gayet uygun. Ekran kartım da çift fan oda stabil. anakart köprüleri sıcaklığında da bi sorun yok. Açıldıktan sonra kulaklık takıyorum yada usb bağlıyorum bir sorun yok ama 2 3 saat kullandıktan sonra kendiliğinden hiç bir uyarı vermeden kapanıyor ve açılmıyor. Genelde donanım bağlama esnasına oluyor. power dan olabilir diye düşünüyorum deneme imkanım olmadı ama fikrinizi almak istedim. Teşekkürler.

• ankart ya da power suplly sorunlu olabilir
  • a1kalite34 kullanıcısına yanıt
    uzun süre açılmaması çok ilginç anlam veremiyorum. Sıcaklık sorunu kesinlikle yok.
  • her kapanma-açılmama sıcaklıkla ilgili değildir. kondansatörler sişmiş olabilir
  • Power kaç watt ?
  • Power supply in gücü düşük olabilir, ekran kartın güçlü ise onu kaldırmıyordur ve kapatıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guntac1921 -- 4 Eylül 2014; 11:51:53 >
  • andac_bagtir kullanıcısına yanıt
    500 watt thermal tech
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • guntac1921 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartının harici 2 güç girişi var anakarttan almıyor. Olabilir.
  • Ekran kartının sitesinde kaç watt psu yla çalışması gerektiği yazıyor olmalı onu bi araştır derim . gerçi 500 watt iyi sayılır ama genede bir araştır derim . İkincisi bağlantı yaptığında kapanıyorsa anakart sorunları akla geliyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.