Şimdi Ara

!!!!!!!!BİLGİSAYAR KENDİNDEN KAPANIYOR!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar BYSBOX marka bir bilgisayarı Hepsi burada.com'dan aldım.Teknik özellikleri P4 3.06 512 RAM
    Ekran kartı, 255 Watt güç kaynağı var.Bilgisayarım arada kesintisiz güç kaynağı olduğu halde kapanıyor.Tekrar açmak için fişi prizden çekip yeniden takmak gerekiyor.Ne yapmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum...........

• arkadaşım sitemine hepsiburadadan baktım eğer o resimdeki kasa ise kasanın soğutması yetersiz gelebiliyor özellikle oyunlarda sistem fazla ısınır ekran kartı daha fazla ısınır bu durumda ve kendini korumaya alarak belli bir dereceden sonra sistemi kapatır eğer kasa bilgisayar masasının içindeyse yan tarafa boş yere alın gerekirse yan kapağı açın böyle bir deneyin
  • impossible arkadaşın dediği gibi oyunlarda ısınmadan dolayı kapanıyor olabilir. Belki fanlarda filan bir sorun vardır.
    En iyisi sen kasayı açmadan servise götür. (markalı bilgisayarların çoğunda kasayı açman garantiyi devre dışı bırakıyor).
  • Geçmiş olsun arkadaşım..Çareyi bulursan bizle paylaş...
  • garantili ise açma ama varsayalım garantili değil
    1-kasanın bulunduğu yer sıcak olmayacak ki kasa içi fanlardan verim alınsın
    2-işlemci fanında sorun olabilir tam oturtulmamış olabilir.
    3-ekran kartı soğutman yetersiz olabilir.
    bunlar ekarte edilirse sorun kanımca çözülmüş olacaktır.
    ve en son olarak bios pilini çıkartmak gerekebilir kabloyu çıkarıp takarak düzeliyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benq -- 17 Şubat 2007; 10:08:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.