Daha öncede konu açtım ama o call of duty oynarken oluyodu kendiliğinden düzeldi ve şimdide Counter Strike Global Offensive oynarken oluyor. Bilgisayar oyun oynarken yaklaşık 15 dk sonra kendini kapatıyor. Kapandıktan 2 3 saniye sonra otomatik kendisi açılıyor ve tamamen açılmadan 10 sn sonra tekrar kapanıyor ve sürekli tekrar ediyor. Taa ki ben fişi çekene kadar.15 dk bekliyorum sonra açılıyor. Bilgisayarın ısınması ile alakası yok çünkü 3 tane fan düzgün çalışıyor ve elimi değdiğimde bile elimi yakmıyor. Ekran kartımıda güncelledim. Başka bi çözüm yolu aklıma gelmiyor. Tek çarem sizin yardımınız. Çözerseniz çok memnun olurum şimdiden saolun iyi günler
Neredeyse aynı sorun bende de var. Durup dururken 2-3 kes resetliyor. Var mı bir çözüm bilen?
Ani kapanma,res atma gibi sorunlar genellik ısı yuzundendir ama ısı yok diyorsan virus,donanım cakısması gibi sorunlarda olabilir.Avast antivirusu indirip gercek zamanlı tarama yapınız.Sonuc yine aynı ise sistem geri yukleme noktası ile bu sorun baslamadan onceki bi zamana alınız.Hala sorun varsa format kesin cozum olucaktır.
Teşekkür ederim deneyeceğim
aynı sorun bende de oluyor daha dün yükledim oyunu ve sorun aynı virüs vs. olacagını sanmıyorum ama ısınma problemi olabilir dye düşünüyorum kesin olarak problemin ne oldugunu nasıl ögreniriz..