Şimdi Ara

bilgisayar mühendisi olmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaslar öncelikle bu genel bir yazıdır okumak yada okumamak size kalmıs

lise 2ye gectim lise 1 de derslerim çokda iyi değildi kıt kanaat gectik fakat bu yaz tatilinde hedefimi belirledim bilgisayar mühendisliği okuyacağım. okumak istediğim bölüm baya zormus bende ona göre calısacağım bu seneki programımı soyle yaptım

internetten yüzlerce zeka sorusu bulucam hergün birer ikiser çözücem (kaynak verirmisiniz) okuldan gelincede o gün islediğimiz derslerin tekrarını yapıcam (tekrar yapmayınca cok sıkısıyorum 1 derse 2-3 saat calısmak zorunda kalıyorum bazen ) simdi ne önerirsiniz bu konuyu sizinle paylasmak istedim 2 gün sonra okulda açılıyor hergün 8 saat

not : dershaneye gitmiyorum özel ders alıyorum her hafta

• internetten zeka sorusu bulcam niyetine

bilgisayarı kaldır, her dersi 1 saat tekrar et. günlük toplam 50 soru falan çözsen yeter. hadi kolay gelsin.
  • ben de lise 1'e geçtim benim tek hedefim küçüklüğümden beri sadece bilgisayar mühendisi olmaktır. Senin gibi elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Fakat bu program konusunda bende şöyle bir sorun var mesela orta okulda falan hep yeni sınıfa başlamadan önce diyordum : "ulan bu sene harbiden tüm ödevlerimi tam yapıcam , her gün test çözcem , tekrar yapıcam." falan ancak okullar açılınca iş değişiyor her gün yorgun geliyordum ya uyuyordum ya da bilgisayara geçiyordum. Buna rağmen çok başarılıydım. Ancak böyle devam edersem lisede böyle olmayacağımı çok iyi biliyorum.

Gelelim konuya zeka sorusu çözmekle bilgisayar mühendisliği olunmuyor. Bana mantıklı gelmiyor. Onun yerine sayısalın ve yabancı diline ağırlık vermelisin.Eğer benim gibi anadolu lisesiysen şanslısın.
  • bak ilk bilgisayarı ortadan kaldır sorna güzel bir program yap .... tüm derslerin 1 er saat tekrarını yap sorna 50 soru çöz günlük istediğin bölüme gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadBoY08

ben de lise 1'e geçtim benim tek hedefim küçüklüğümden beri sadece bilgisayar mühendisi olmaktır. Senin gibi elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Fakat bu program konusunda bende şöyle bir sorun var mesela orta okulda falan hep yeni sınıfa başlamadan önce diyordum : "ulan bu sene harbiden tüm ödevlerimi tam yapıcam , her gün test çözcem , tekrar yapıcam." falan ancak okullar açılınca iş değişiyor her gün yorgun geliyordum ya uyuyordum ya da bilgisayara geçiyordum. Buna rağmen çok başarılıydım. Ancak böyle devam edersem lisede böyle olmayacağımı çok iyi biliyorum.

Gelelim konuya zeka sorusu çözmekle bilgisayar mühendisliği olunmuyor. Bana mantıklı gelmiyor. Onun yerine sayısalın ve yabancı diline ağırlık vermelisin.Eğer benim gibi anadolu lisesiysen şanslısın.

anadolu lisesi oğrencisiyim okulumda ingilizce ağırlıklı

8 saatten sonra bende çok yorgun oluyorum gelip hemen kendimi yatağa atıyorum bu sene ders sayıları biraz azaltılmıs bakıcaz artık

zeka sorusunada gelince hiç çözmemekten iyidir hertürlü faydası olacağına eminim

• Mesleğini bilgisayarla alakalı düşünüyorsan bilgisayardan uzaklaşmanı pek mantıklı görmüyorum. Bilgisayar kullanım alışkanlığını değiştirsen daha iyi edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefa

Mesleğini bilgisayarla alakalı düşünüyorsan bilgisayardan uzaklaşmanı pek mantıklı görmüyorum. Bilgisayar kullanım alışkanlığını değiştirsen daha iyi edersin.

Malesef Öss de bilgisayarla ilgili bir şey sormuyorlar. İster istemez uzaklaşmak zorunda. Bölümü kazandıktan sonra uzun bir zamanı var alışmak için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten istiyorsan oturur şimdiden çalışmaya başlarsın.Sen sadece derslerine çok iyi çalış soru çöz ve bu yaptıkalrınıda unutmamak için yazlarıda çalış.Derslerine önem ver.Basit şeyler ek olarak yapman gereken birşey yok.Zaten Öss ye dereceye girenler lise 1 den itibaren çalışmaya başlıyorlar ve hergün soru çözüp tekrar yapıyorlar.Zaten bilgisayar mühendisliğinde gyte,iyte,osgü,anadolu üni,ankara,gazi gibi üniversitelere girip dereceyle bitirip hakkıyla okursan işsiz kalmazsın.
  • DGS
  • bilgisayar mühendisliği diploması için o kadar uğraşcana ... çook iyi ingilizce öğren ve 3. seviye cisco sertifikasına kadar çık bu durumda bilg müh diplomasına ihtiyacın olmaz sanırsam ... ben daha yeni bitirdim ama 2. seviye cisco sertifikası almadan bilg müh ün bi işe yarıyacağını sanmıyorum (ben yazılım sevmiyorum donanımla ilgileniyorum o yüzden)
  • lise1de notlarının pek iyi olmaması veya temelinin pek iyi olmaması bunu yapman için engel değil eğer şu saniye olayların bilincinde olursan, iyi bi üniversitede bilgisayar mühendisliği okumanın önemini kavrarsan, önünde lise2-lise3-lise4 var ne adamlar gördüm lise sonda 0 dan başlayıp süper yerlere geldi, sana söyleyeceğim şu, ilk duyduğunda çok gelebilir ama lise2de otur tüm konuları bitir. şaka yapmıyorum istersen yapabilirsin, aç konu anlatımlarını tüm lise konularını bitir ve lise3 lise4 soru çöz, türkiyedeki en baba bilgisayar mühendisliği garanti olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.