Şimdi Ara

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12.sınfa geçtim.2010da öss ye giricem.bilgisayar mühendisliği istiyorum.inşallah olur.sizce bilgisayar mühendisliğinde hangi üniversite daha iyidir? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Boğaz içi

İtü

Bu 2 unide cok kaliteli eğitim görürsün. Ama cok zordur. Adamı 2ye böler çarpar dağıtır toparlamadan mezun eder.
  • en çok istediğim bölüm bilgisayar mühendisliği ama meslek lisesi çıkışlı olduğumuzdan bilgisayar öğretmenliğiyle yetiniyoz :S
  • Genel anlamda ODTÜ. Ardından İTÜ gelir. Hatta bu ikisinin yeri değişebilir bile. (Hacettepeliyim, okulumu seviyorum ama gerçek bu) Boğaziçi falan teknik dallarda balondan başka bir şey değildir. Gerisini de puanlara göre sen sırala.

@kadir.

Valla ben anketlere hiç güvenmiyorum. Eski bir anketör olarak bunu söylüyorum. Tamamen yanlı + tamamen düzmece. Olmasa bile çok küçük bir kesimi kapsadığı için geneli göstermez. Linkteki anketi de inceledim ; Kim tarafından yapıldığı ve kimler üzerinde çalışıldığı bile belirtilmemiş. Masa başı işi gibi duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isimbulamadim

Genel anlamda ODTÜ. Ardından İTÜ gelir. Hatta bu ikisinin yeri değişebilir bile. (Hacettepeliyim, okulumu seviyorum ama gerçek bu) Boğaziçi falan teknik dallarda balondan başka bir şey değildir. Gerisini de puanlara göre sen sırala.

@kadir.

Valla ben anketlere hiç güvenmiyorum. Eski bir anketör olarak bunu söylüyorum. Tamamen yanlı + tamamen düzmece. Olmasa bile çok küçük bir kesimi kapsadığı için geneli göstermez. Linkteki anketi de inceledim ; Kim tarafından yapıldığı ve kimler üzerinde çalışıldığı bile belirtilmemiş. Masa başı işi gibi duruyor.

"IT sektörüne hizmet veren bir danışmanlık firmasının IT firmalarında çalışan yöneticiler ve karar verici konumunda bulunan kişiler arasında yaptığı ankete göre üniversitler arasında bir sıralama yapıldı."
    bi firmadaki adamlara sormuşlar... gidin üniverstedekilere sorun bari

• quote:

Orjinalden alıntı: Devoure

"IT sektörüne hizmet veren bir danışmanlık firmasının IT firmalarında çalışan yöneticiler ve karar verici konumunda bulunan kişiler arasında yaptığı ankete göre üniversitler arasında bir sıralama yapıldı."

öyle bir anket olsa kim yoğurdum ekşi der ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: isimbulamadim

Genel anlamda ODTÜ. Ardından İTÜ gelir. Hatta bu ikisinin yeri değişebilir bile. (Hacettepeliyim, okulumu seviyorum ama gerçek bu) Boğaziçi falan teknik dallarda balondan başka bir şey değildir. Gerisini de puanlara göre sen sırala.

@kadir.

Peki Hacettepe'nin eğitimi nasıl?Ben orda okumayı istiyorumda bilgisayar mühendisliğini

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devoure

"IT sektörüne hizmet veren bir danışmanlık firmasının(,) IT firmalarında çalışan yöneticiler ve karar verici konumunda bulunan kişiler arasında yaptığı ankete göre üniversitler arasında bir sıralama yapıldı."

Bi firmadaki adamlara sormamışlar. Bir danışmanlık firmasındaki adamlar, bir çok IT firmasındaki adamlara sormuşlar. Bu araştırma sağlıklı şekilde yapıldıysa mezunların iş performanslarını yansıtacak çok önemli bir araştırma bana göre. Tabiki sıralamadan başka hiçbir şey olmaması anketin gerçekten yapılıp yapılmadığı veya sağlıklı şekilde yapıldığı konusunda soru işareti bırakıyor.

• istanbuldaysan İTÜ ankaradaysan ODTÜ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Peki Hacettepe'nin eğitimi nasıl?Ben orda okumayı istiyorumda bilgisayar mühendisliğini

Teşekkürler.

Ben Hacettepe'de bilgisayar mühendisliği okuyorum 3. sınıfa geçtim. Hacettepe'nin eğitimi iyidir piyasa adamı yetiştirmesiyle bilinir. Ancak bilgisayar mühendisliğinde işin çoğu öğrenciye düşer çünkü bu meslekte kendini geliştirmek çok önemlidir ve aslında gelişime de açık bir alan. Hacettepe'de de durum aynı. Bunun yanında zor bir bölümdür yani öss'ye çalıştığından daha çok çalışman gerekecek. Kapağı attım artık rahatım diye düşünürsen hiç yazma bitmez zaten. Bütün bunların yanında gerçekten bilgisayar mühendisliği isteyip istemediğini iyi düşün eğer sevmezsen bu mesleği yapman imkansız gibi bişey. Hacettepe'nin kötü yanı ise ingilizce eğitimi yetersizdir yani lisede hazırlık okuduysan üniversitedeki hazırlık da ondan çok farklı değil. Dolayısıyla iş yine sana düşüyor bir yandan ingilizceni de geliştirmelisin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.