Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim ben bilgisayar mühendisi olmak istiyorum bu sene liseye başliyacağım yani daha 8 sene varKendini geliştirmiş bir bilgisayar mühendisi zengin olur mu yani altında lamborghinisi güzel bir evi filan ama belirtmek isterim bilgisayar mühendisliğini para için seçmicem sevdiğim için küçüklüğümden beri hayalimdi birde üni de bu bölümü okuyan abilerim zormudur nasıldır?

• up yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: qS05

Abilerim ben bilgisayar mühendisi olmak istiyorum bu sene liseye başliyacağım yani daha 8 sene varKendini geliştirmiş bir bilgisayar mühendisi zengin olur mu yani altında lamborghinisi güzel bir evi filan ama belirtmek isterim bilgisayar mühendisliğini para için seçmicem sevdiğim için küçüklüğümden beri hayalimdi birde üni de bu bölümü okuyan abilerim zormudur nasıldır?

Bolume girebilmen icin 4 yilin var 8 degil. O kadar zengin olan bilgisayar muhendisi gormedim ayrica. Lamborghini ne demek usta?
    Lisede degisir buyuk ihtimal hedeflerin. Not durumuna gore notani cizersin.

Edit: SBS falan kac geldi bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thal1on -- 8 Ağustos 2012; 0:52:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

quote:

Abilerim ben bilgisayar mühendisi olmak istiyorum bu sene liseye başliyacağım yani daha 8 sene varKendini geliştirmiş bir bilgisayar mühendisi zengin olur mu yani altında lamborghinisi güzel bir evi filan ama belirtmek isterim bilgisayar mühendisliğini para için seçmicem sevdiğim için küçüklüğümden beri hayalimdi birde üni de bu bölümü okuyan abilerim zormudur nasıldır?

Bolume girebilmen icin 4 yilin var 8 degil. O kadar zengin olan bilgisayar muhendisi gormedim ayrica. Lamborghini ne demek usta?

407 ortalamam da iyi bir anadoluya girerim inş

• Maaşla zengin olunmaz. Büyük bir atılım yapmadığın sürece hiçbir meslekte alamazsın lamborghini'yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charm

Maaşla zengin olunmaz. Büyük bir atılım yapmadığın sürece hiçbir meslekte alamazsın lamborghini'yi.

Maaşla tabiki alınmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

quote:

407 ortalamam da iyi bir anadoluya girerim inş

Derslere iyi asilirsan kazanirsin neden olmasin? Ancak fikrin degisebilir. Esit agirlik secip hukuk okumak da isteyebilirsin. Neyse sen bir bitir birinci sinifi o zaman karar verirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Mühendisliği okumak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fikir&Proje ile alakalı bir durum para :)
  • Lamborghini falan almak öyle maaşla olmaz, kirli işler işin içine girer, atılım falan yapsan da olmaz, bir avukatlar var levent taraflarında, ferrariler, mersolar, her şeyi dizmiş, avukat olarak anca e200 alırsın, gidip 10 tane araba dizemezsin, neymiş, işin içine pis işler girmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

Lamborghini falan almak öyle maaşla olmaz, kirli işler işin içine girer, atılım falan yapsan da olmaz, bir avukatlar var levent taraflarında, ferrariler, mersolar, her şeyi dizmiş, avukat olarak anca e200 alırsın, gidip 10 tane araba dizemezsin, neymiş, işin içine pis işler girmiş.

avukat nerden çıktı ayrıca bence iyi bir atılımla çok zengin olunur Angry Birds Minecraft veya uç örnek olarak google facebook Microsoft(Bill Gates yani)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

Lamborghini falan almak öyle maaşla olmaz, kirli işler işin içine girer, atılım falan yapsan da olmaz, bir avukatlar var levent taraflarında, ferrariler, mersolar, her şeyi dizmiş, avukat olarak anca e200 alırsın, gidip 10 tane araba dizemezsin, neymiş, işin içine pis işler girmiş.

avukat nerden çıktı ayrıca bence iyi bir atılımla çok zengin olunur Angry Birds Minecraft veya uç örnek olarak google facebook Microsoft(Bill Gates yani)

Çok zor ama olabilir, ama çok düşük bir ihtimal, her şeyin başı bütçe, gidip App Store için uygulama çıkartmak ne kadar biliyor musun?, paran olursa geliştirirsin, olmazsa olduğun yerde sekersin.

• böyle görkemli ve şaşalı bi yaşam istiyosan bilgisayar mühendisliği seçeceğin en son mühendisliklerden biri olsun aha bu sözümde kulaklarına küpe olsun.bu işte çalışmadan,üretmeden bir şey bekleme.ben mühendislik öğrenciside değilim ama çevremdeki insanlar en seçkin üniversitelerde okuyan ve mezun olmuş kişilwe,onların yaptıkları yorumlar,çalışmaları ve emeği gördükçe sana bunu söylemek istedim.belki de yanılıyorumdur.

sabit geliri net iyi olan bir iş istiyorsan

elektronik mühendisliği,endüstri müh,makine müh gibi alanlara yönelmen daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samotth -- 8 Ağustos 2012; 1:39:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fauron

böyle görkemli ve şaşalı bi yaşam istiyosan bilgisayar mühendisliği seçeceğin en son mühendisliklerden biri olsun aha bu sözümde kulaklarına küpe olsun.bu işte çalışmadan,üretmeden bir şey bekleme.ben mühendislik öğrenciside değilim ama çevremdeki insanlar en seçkin üniversitelerde okuyan ve mezun olmuş kişilwe,onların yaptıkları yorumlar,çalışmaları ve emeği gördükçe sana bunu söylemek istedim.belki de yanılıyorumdur.

elektronik mühendisliği,endüstri müh,makine müh gibi alanlara yönelmen daha mantıklı

abi ama bilgisayar mühendisliğinin önü açık mesela yani angry birds ün yapımcılarının aklına böyle birşey yapmak analarının karnından gelmiyor yani eğer güzel bir fikir gelirse aklına yani bak bi link vericem belki biliyosundur http://teknoloji.milliyet.com.tr/34-yasindaki-turk-sitesini-100-milyon-a-google-a-satti/internet/haberdetay/22.08.2010/1279629/default.htm instagram da aynı şekilde onlar yapabiliyorsa bende yaparım yani

• quote:

quote:

böyle görkemli ve şaşalı bi yaşam istiyosan bilgisayar mühendisliği seçeceğin en son mühendisliklerden biri olsun aha bu sözümde kulaklarına küpe olsun.bu işte çalışmadan,üretmeden bir şey bekleme.ben mühendislik öğrenciside değilim ama çevremdeki insanlar en seçkin üniversitelerde okuyan ve mezun olmuş kişilwe,onların yaptıkları yorumlar,çalışmaları ve emeği gördükçe sana bunu söylemek istedim.belki de yanılıyorumdur.

abi ama bilgisayar mühendisliğinin önü açık mesela yani angry birds ün yapımcılarının aklına böyle birşey yapmak analarının karnından gelmiyor yani eğer güzel bir fikir gelirse aklına yani bak bi link vericem belki biliyosundur http://teknoloji.milliyet.com.tr/34-yasindaki-turk-sitesini-100-milyon-a-google-a-satti/internet/haberdetay/22.08.2010/1279629/default.htm instagram da aynı şekilde onlar yapabiliyorsa bende yaparım yani

sen yapamazsın demiyorum ama işinde o denli ufuklar açtıktan sonra zaten amele bile olsan deli gibi para kazanırsın ama yazılımla çok ilgili biriysen para kazanmasan bile bu işte başarılı olacağın ve seveceğin şüphesizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samotth -- 8 Ağustos 2012; 2:25:00 >

• quote:

quote:

quote:

sen yapamazsın demiyorum ama işinde o denli ufuklar açtıktan sonra zaten amele bile olsan deli gibi para kazanırsın ama yazılımla çok ilgili biriysen para kazanmasan bile bu işte başarılı olacağın ve seveceğin şüphesizdir.

şimdiden zaten öğrenmeye çalışıyorum internetteki video dersler olsun filan

• quote:

Türkiye'de bir işe yaramaz bilgisayar mühendisliği, meslekte iyi olup da yurt dışına gidebilirsen o zaman iyi paralar kazanabilirsin, ama Türkiye'de çalışırsan karnın zor doyar, yurt dışına da herkes gidemiyor, iyi düşün taşın.

• Ne yaptın hocam oldun mu

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

pek forumda değilmiş ... galiba dediklerini yaptı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.