Şimdi Ara

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA SORULARI YANITLIYORUM! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
281
Favori
177.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA SORULARI YANITLIYORUM!

(En Son Oy Tarihi: 16.6.2024)
Giriş
    Ben Narlıdere den gelip gidiyorum 4 yıldır. 40-50 dk sürüyor yol.

Abartmamak lazım dediğiniz konu için ise abartmıyorum. Öğrenciler birini şikayet etmekten çekinmez. Bu yüzden okuldan atılan 2 hoca oldu 4-5 yıl önce

Okuldaki network hocası maalesef pek başarılı değil. Dediğiniz gibi hocalarımızın çoğu computer vision üzerine çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 2 Ağustos 2018; 0:2:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ingilizcem 0 hazırlıkta halledebilir miyim? Ayrıca normal dönem içinde sıkıntı cekermiyim? Bi özet geçerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halil_asd -- 2 Ağustos 2018; 1:47:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle yerler ırkına, ülkene bakmaz. Google'ın ceosu Hindistanlı mesela.

• Hocam benim Gebze, Ege, Dokuz Eylül, Ankara Üni bunlar %95 ihtimalle tutuyor. Siz sıralamayı nasıl yapardınız? Ben gelişmekte olduğundan ve İstanbula çok yakın olduğundan İlk sıraya gebze yazmayı düşünüyorum. Fikirleriniz benim için değerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: yberkaysan

Hocam benim Gebze, Ege, Dokuz Eylül, Ankara Üni bunlar %95 ihtimalle tutuyor. Siz sıralamayı nasıl yapardınız? Ben gelişmekte olduğundan ve İstanbula çok yakın olduğundan İlk sıraya gebze yazmayı düşünüyorum. Fikirleriniz benim için değerli.
    KARDES MANYAK MISIN EGE FALAN VARKEN NE GEBZESI

• affiliation kullanıcısına yanıt
    Neden? Sebep söyleyin. Sıralamada Gebze Egenin üstünde ve İş imkanları bölgesinin dibinde.

• yberkaysan kullanıcısına yanıt
    Selam. Bu yıl gebze teknik üniversitesinden mezun oldum. Kesinlikle 1.sıraya gebze yazmalısın. Ben ve arkadaşlarımın çoğu 3.sınıftan çalışmaya başladık. Sanayinin, piyasanın kalbinde olan bir okulda okumanın avantajları daha fazla. Eğitim olarakta diğer okullardan çok daha iyi olduğunu düşünüyorumç Bu kanıya mezunların çalıştıkları yerlerden ve bilgi birikimlerinden varabilirsiniz.
  • hmenn kullanıcısına yanıt
    hocam gerçekten türk alman üniversitesi ve gebze teknik arasında kaldım. gebze gerçekten çok mu iyi ?
  • hocam sayda 1287. Oldum insallah bilgisayar muhendisligi yazacagim.

1. Si okul baslamadan okula destek icin hangi programlama dilini calismami tavsiye edersiniz baslangic icin

2. Bilgisayar muhendisligi icerisinde hangi spesifik konuya yogunlasmami tavsiye edersiniz(simdiden bir fikir olusmasi acisindan)

• 1337UnsatisfiedGreed kullanıcısına yanıt
    Kısa ve net: kesinlikle evet

Mesleki olarak çok katkısını gördüm. LinkedIn gibi platformlardan mezunları detaylı incelemenizi tavsiye ederim 2 üniversite içinde.

• Selamun aleyküm kardeşim. Benim 40k sıralamam var ve sadece Ankara içinde Bilgisayar Mühendisliği istiyorum.
    1. sıraya ne olur ne olmaz belki tutar bir şans umuduyla Hacettepe PC'yi yazacağım.
    Ama sonraki tercihlerim sence ne olmalı?
    Ankara Üni, Çankaya, Gazi, Atılım, Başkent, Yıldırım Beyazıt...
    Bunlardan hangisini tercih etmeliyim. Aklım cidden çok karışık. Bana yardımcı olabilir misiniz?
  • up
  • Nasıl bir bilgisayar alalım?

• Herkese selam,

İş yoğunluğu, aile vs derken anca foruma bakabildim arkadaşlar, kusura bakmayın. Çarşamba günü kısmet olursa akşam yayın yapmayı planlıyorum. İlk entryden detaylara ulaşabilirsiniz.
  • Çukurova üniversitesi bilgisayar mühendisliği okunurmu? Okuyan ya da bilgisi olan varmı?

• Beyler bu sene arkadaşım Celal Bayar Üni. Bilgisayar Mühendisliğini bıraktı. Şehir zaten iyi değil (ki burada yaşıyorum biliyorum) ve eğitim kalitesi de iyi değil dedi. Bu sene yatay geçiş ile özele geçecekmiş. Sorusu olan pm atsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazınız gayet açıklayıcı ve yararlı olmuş hocam. Bu sene kısmet olursa BM yi kazanacam. Hazırlıkta ingilizcenin yanında ufaktan programcılığa da çalışmayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz hocam? Bazısı algoritma bilmeden dil öğrenilmez diyor bazısı Python bazısı html, C vs. den başla diyor. Sizin gibi piyasayı iyi bilen, başarılı bir mühendisin görüşleri nelerdir?

• Ulen neye niyet etsem patlıyor gibi. Akşam misafir gelecekmiş ancak bakalım belki yayın yaparım. Yapamazsam da hepinizin hakkında hayırlısı olsun zaten coğu soruyu cevapladığımı düşünüyorum, tercih konusunda yöntemi de anlattım daha ne olsun.
  • Selam, yarın için yayını hazırladım. Şuradan izleyebilirsiniz. Sorularınızı sli.do üzerinden göndermeye devam edebilirsiniz. Görüşmek üzere!
  • bilgisayarmuhendisiyim kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 gündür bekliyorum uygun olamıyorsunuz herhalde :) yarın yayın olur umarım
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.