Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği için İkinci Üniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar mühendisliği okuyacağım ama bu sene hazırlık var. İkinci üniversite için hangi bölümü okumamı tavsiye edersiniz?

İşletme
    Yönetim Bilişim Sistemleri
    İnsan Kaynakları Yönetimi
    İktisat

Not: İkinci üniversite, normal üniversite eğitimine devam edilirken okunabiliyor. Dönemlik Anadolu Üniversitesi için 270TL, İstanbul Üniversitesi için 370TL harç ücreti var.

• Up :')
  • Upupup
  • İşletme derim.
  • Alayı çöp AÖF para tuzağıdır
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Sen sus anancı
  • Yeongi kullanıcısına yanıt
    Git oku gör boşa zaman kaybı
    Seni niye çizmediler analara sövüyordun
    Kimseye sövmedim sövmem
  • yönetim bilişim sistemleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4861A3F88 -- 4 Eylül 2018; 16:18:1 >
    Bilgisayar Mühendisliği için İkinci Üniversite
    Eski adın değil mi
    Alakası yok
  • Bölüme geçtiğinde birinci vize ikinci vize derken başını kaşıyacak vaktin kalmayacak. Ve büyük ihtimalle de AÖF sınavlarını sallayıp evinde yatmak isteyeceksin. Önce ikinci sınıfa geç, sonra düşünürsün bunları. Tecrübe etmeden plan yapma.
  • Sen bilgisayar mühendisliğini adam gibi oku da 2.yi okuma vakit kaybı. Zaten bilgisayar mühendisliğini hakkını vererek okursan başını kaşıyacak vaktin bile olmaz.
  • 100 üzerinden 35 geçme notu AÖFde. Ayrıca çok aktif birisiyim. Bir gün evde yatıp dinleneyim dediğimi hatırlamıyorum.
  • Ayrıca kredi sistemi üzerine kurulu, sınıfta kalma gibi bir sıkıntı yok AÖFde sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.