Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliği okunacak 20 Üniversite... Araştırmalar sonucunda oluşturulmuştur. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
147
Cevap
7
Favori
20.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu sene ceng sıralaması fazla artmaz diye düşünüyorum. Bir tek istisna ankara ve İstanbul üniversitelerine ilgi olur. Özellerde burslu yazılır belki çünkü ekonomi tercihleri etkiler. Ankara üniversiteleri bir adım önde olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ctis nerde

• Ceng diyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olsun

• en iyisi bilkent

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gençler ona buna bakmayın ne istiyorsanız onu okuyun. Ankara mezunu bir akademisyen olarak söylüyorum ve 300 bin sınırında bir üniversitede akademisyen olarak bunları yazıyorum. 10k-30k aralığında aldığınız eğitim bölümdeki hocalara bağlıdır. Ufuk açaçak yön verecek bir hoocaya denkgelirseniz ne ala ama ders çalışmaktan öteye geçemezsiniz. Hedefiniz olsun. Örnek benim bir öğrencim mezun oldu Almanyaya yerleşti siemense girdi çalışıyor. Master da yapıyor. 200k da girdi bziim bölüme tabikide en iyi 3 te yer aldı. Aynı dersi anlatmıyoruz kapasite meselesi ama sonucta dersi anlatıyoruz. Kampüs yasamı aile maddi durum öğrenci hırsı belirleyici oluyor. İlk 50k binde bir öğrencinin yapamayacağı hiçbirşey yok yeterki çalışsın. En büyük hatamıız diploma almak ve mezun olmak ise hayat boyu bu sizin yakanızdan düşmüyor. 30 yasına kadar yapacaklarınız çoğunu yapmanız sonra yolunuzu çizip devam etmeniz gerekiyor. Tahminim tıpta aynısı. Zaman ve bilgi bu dönemin en kritik değişkenleri. Bunları iyi yönetirseniz başarılı olmanıza gerek yok hayatınızı rahat idame ettirirsiniiz. Karamsar olmayın. Aç gözlüde olmayın.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.