Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliği okunacak 20 Üniversite... Araştırmalar sonucunda oluşturulmuştur. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
7
Favori
18.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tip ile hukuka göre nüfus az ama doğal

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vioman kullanıcısına yanıt

Bencede aybü yeni olduğu için mezunları az ama eğitim kadrosunun iyi olduğunu bende duydum. Bazıları gazinin Türkçe bilgisayarını överken aybü için olumsuz yazıyor. Neymiş ingilizce sandığımız kadar önemli değilmiş. Tercih yapacaklarda buna aldanacak. En son bir forumda gazinin makine mühendisliği birincisi bile ingilizce eğitimin önemini yazarken bana yok abartma diyenler var. Şahsen gazi ee ve makine mühendisliği ingilizce olanı yazılır ama bilgisayar mühendisliğinde aybü yazılır. Her üniversite ye kulp takma var. Bir arkadaş yazdı aybü lü değilim ama orada mühendislikte arkadaşlarım var yok öyle birşey diye ama bura da tekrarlaniyor. Ben şahsen aybü yü gazinin önünde yazacam. Sıralamam gelir gelmez bilmiyorum ama tercihim öyle olacak. Sizin gibi aybü ceng okuyanlardan bilgi almak isteriz. Aybü konusunda bu eksiklik görülüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Neden hocam? Hedeflediğim sıralama gelirse Ankara ünide bir mühendislik okumayı düşünüyordum ancak şu an düşüncem değişti gibi ankara üninin mühendislik bölümleri kötü mü gerçekten?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • thewrystone T kullanıcısına yanıt

hocam sizi etkilemek istemem ama kampüsü gölbaşında dağın başına yapmışlar bi de sektörde adı diğerleri kadar öne çıkmamış hatta sanıyorum ki gazi bile daha iyi durumda mühendislik olarak ama tercihinizi etkilemek istemiyorum dedigim gibi

Hocam Gölbaşını çok duyuyorum ama çok bir eksi özellik mi? Bana bir ara Gölbaşı kyk çıkmıştı ama Kızılaya otobüsle falan 1 Saat sürüyor, yani tahminimden daha az (yani haritadan baktığım kadarıyla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 18 Temmuz 2023; 20:36:45 >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok detaylı bilgim yok ama sonuç olarak şehirin içinde değil bir ilçede okuyorsun yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard76

Hocam Gölbaşını çok duyuyorum ama çok bir eksi özellik mi? Bana bir ara Gölbaşı kyk çıkmıştı ama Kızılaya otobüsle falan 1 Saat sürüyor, yani tahminimden daha az (yani haritadan baktığım kadarıyla)
    Hocam aslında benim bir kız arkadaşım vardı o da gazi tıpta hazırlık okudu geçen sene gazinin hazırlığı da gölbaşında biliyorsanız.yurdu da beytepedeydi ve bana 1.30 saat civarında yurttan okula gittiğini söylemişti

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

arabasız oradan hacettepe kampüsüne gitmesi baya zor olur. hiç mantıklı değil.

• kızılaya metroyla 30 dk gider sanırım değil mi hocam

gölbaşında metro mu var ki? Orada hobi bahçemiz var ara sıra mangala gidiyoruz, dağın başında biraz. Gölbaşından Bilkent'e arabayla bile 45dk 1 saatte gidiliyor (bilkent hacettepe kampüsü yanyana).

• Neden gazi ve Ankara üniversitesi gölbaşına kampüs yapar. Şehir merkezi'nde kampüslerini birer birer taşır anlamak zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehdem0123

Neden gazi ve Ankara üniversitesi gölbaşına kampüs yapar. Şehir merkezi'nde kampüslerini birer birer taşır anlamak zor.
    esnafı ve otobüs şirketlerini zengin etmek icin

Yok hocam etkilemek değil fikir almam iyi oldu aslında sektörde az çok adı geçiyor ancak diğerlerinden çok çok geride gerçekten ve kampüsü çok kötü yere yapılmış halbuki fen fakültesi (Tandoğan kampüsüydü sanırım) çok güzel yerde burası hakkında ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: thewrystone

Yok hocam etkilemek değil fikir almam iyi oldu aslında sektörde az çok adı geçiyor ancak diğerlerinden çok çok geride gerçekten ve kampüsü çok kötü yere yapılmış halbuki fen fakültesi (Tandoğan kampüsüydü sanırım) çok güzel yerde burası hakkında ne düşünüyorsunuz?
    bizim kampüs sıhhiyede ama bir defa tandoğandaki güneş meydanında bir konsere katıldım.elbette beytepe gibi ya da odtü gibi bir yer değil ama kendi çapında güzel bir kampüs ayrıca konumu muazzam.beşevler, bahçelievler çok yakınında.fen fakültesi ise türkiyenin en köklü fen fakültesi

Teşekkürler hocam

• Tercih zamanı geldi. Faydalı bilgiler forumda oldu. Göz atmanız faydalı olacaktır.

1. Bilkent
    2. koç
    3. sabancı
    4. boğaziçi
    5. odtü
    6. itü
    7. tobb etü
    8. hacettepe

gerisi idare eder. cs için yazdım ama çoğu bölüm için geçerli.

• Mehdem0123 M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bunu sana kim söyledi bilmiyorum ama Savunma sanayi hakkındaki bilgin tamamen yanlış. İstersen ODTÜ bilgisayar ingilizce'den mezun ol eğer bir dil sınavın yoksa seni sınava sokuyorlar. TOEFL, iTEP, IELTS gibi sınavlardan puan alman İngilizce okusan da Türkçe okusan da girmen gereken sınavlar. İngilizce okuyanlar muaf diye bişey yok

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.