Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliği okunacak 20 Üniversite... Araştırmalar sonucunda oluşturulmuştur. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
7
Favori
20.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aybü bilgisayar mühendisliği yazmayı düşünüyorum da kampüs civarında olan yurtlar hakkında bir bilginiz var mı? esenboğa'nın orada kyk yurdu var ama oradan ulaşım okula zor olur sanırım

• tuvva T kullanıcısına yanıt

Evet Ankara'da yurtlar maalesef sıkıntılı. Sadece aybü için değil tüm üniversite adayları için sıkıntılı. Bazı kurumsal yurtlar var türk eğitim sen yurdu vs tek araçla gidebilirsiniz. O civarda gata ve ankara veterinerlik vs olduğundan bol miktarda özel yurtta var. Devlet yurdu olursa çıkan yurda göre konuşmak lazım. Lakin Ankara'da tüm üniversiteler için yurt sıkıntılı. Benim konuştuğum kişiler Keçiören'de öğrenci evinde kalıyorlardı. Yurt olayıyla ilgili daha detaylı bilgi alırım.

• @Mehdem0123 gerekli cevapları vermiş. Ankara'da genel olarak yurt sıkıntısı var. Bu sadece aybü için değil tüm üniversiteler için geçerli. Çıkan kyk yurtları üniversite kampüsüne çok uzak olabiliyor. Okul civarında özel yurtlar var. Belli süre sonra merkezi konum olması dolaysıyla, ev tutma ihtimaliniz var. Okula yakın özel yurtta kalma ihtimalinizde var. Kyk yurdu dersen günde bir saat gidiş, bir saat dönüş yol çekme ihtimaliniz var. Bu ihtimal tüm üniversiteler için geçerli. Mesela arkadaşın fakültesi gölbaşında, çıkan kyk yurdu Esenboğa'da, Yada üniversitesi hacettepe (beytepe kampüsünde) kyk yurdu gölbaşında gibi olaylar duydum. Maalesef bununla ilgili kimse garanti veremez. Ankara'da tüm üniversiteler için kyk sorunu olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceyhan2301 -- 4 Ağustos 2023; 1:54:58 >
  • Ceyhan2301 C kullanıcısına yanıt

Burada yazar yakınlarda kyk yurdu yok Ankara'da zaten kyk yurdu tüm üniversiteler için sorun diyor.  

• Iyte neden dusuk
  • lelouchvk L kullanıcısına yanıt

Kategori olarak sıraladım. Açıklama yaptım. Tercihlerde değişkenlik gösterir yazdım. Yani ilk 20 üniversite dedim. Ama sıralama değişkendir. Sana göre iyte 4. Sırada olur bir başkasına göre 20. Sırada olur.

• Mehdem0123 M kullanıcısına yanıt

Pardon, anladim tesekkurler

• lelouchvk L kullanıcısına yanıt

• Sıralamanıza göre buradaki 20 üniversite pişman etmez düşüncesindeyim. Tercihlerde sona yaklaşırken bu üniversiteler incelenmeye değer.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.