Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliği yatay geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene ek madde 1 ile yani yks puanımla yatay geçiş yapacağım.İki yere puanım tutuyor 2021 girişliyim.Biri Bursa Teknik diğeri Sakarya üniversitesi.Ben bunların arasında çok büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum Aile evim Bursa da.Aile evinde okursam oranın rahatlığı var kyk parası cebimde kalır ingilizce , almanca kurslarına giderım okul ile birlikte.Siz olsanız hangisini seçersiniz bu arada şehir dışında devlet yurdunda kalıyorum ev vs tutma şansım hiçbir zaman olmayacak muhtemelen.

• odtü kimya günlerini unutmadık reis

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • great student onizuka kullanıcısına yanıt

iyi ki gitmemişim oraya :D

• Aile evim Bursa da --> Bursa seçerdim

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

oraya çok daha yakınım bu yatay geçiş hakkı 1 kere olduğu için iyi karar vermek gerekti

• Neden be hocam neden...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aile yanında oku parayı kendini geliştirmeye harca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe tıp yatay geçiş
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ailemin yanında okurdum büyük ihtimalle ben de maddi kaygılarım yüksek olsaydı.

• bir gerekçe sun bana; içinde özne, yüklem, nesne ve gerekirse dolaylı tümleç olsun....

• slytherinlisayısal kullanıcısına yanıt

kendini geliştirmeyi biraz açar mısın hocam? Dil kursu, fitness falan mı?

• Hocam şu an hangi bolumdesin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt

Öncelikleri bir bilgisayar mühendisi için dil olmazsa olmaz. İngilizceyi söylemeye gerek yok yanına + en az 1dil

Ondan sonra sevdiğin hoşuna giden bir alanda da uzman seviyesinde veya ona yakın bilgin olmalı.

Mesela adam programcıdır ama çok iyi bateri de çalar.

Onun dışında kitaplar okursun ister mesleğe yönelik ister hobi olarak.

Yurt dışında çalışacaksan kültürel anlamda da kendini eğitmen önemli vs vs

Bu sayılanların hepsini yapmak için para lazım , günümüzde her şeyin pahalı olduğunu düşünürseb aile yanında okuduğun takdirde kendine , gelişmeye ^^nakit açabilmek^^ daha mümkün

Mantıklı söylüyorsun da aile bu seferde nasıl olsa bizde kalıyon masrafın yok diyip harçlığı kısmasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 1 Mart 2022; 19:58:41 >
    +1 dil ne alaka ya? keza bateri falan saçmalamışsın rehber öğretmen konuşması tam. tabi ki insanlar kültürel hödük olmasın da olmalı falan sanki işi ona göre veriyorlar gibi yazmışsın

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Aslında arkadaş kısmen haklı. İşe alımlarda kendiniz hakkında anlatacağınız farklı şeyler (bateri çalabiliyorum gibi) olursa öne geçiyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt
    hocam 1.5 2 aydır başvuruyorum çeşitli yerlere hiç biri bateri falan biliyor musun ya demedi. tabi benim örneklemim küçük hem az başvuruyorum hem de 1. sınıf olduğum için dönüş az oluyor. ama kendimi de işveren yerine koyunca iş görüşmesinde bateri çalıyorum (baterinin de çok üstüne gittik) diyen kişiyi alırken 2 kere düşünürdüm bu tarz şeylerin kendi kendini belli etmesi gerekir bence.

Konu başlığını ve neye cevap yazdığımı tam olarak okuduğunu düşünmüyorum.

Bateri hobi olarak bir örnekti.Hadi seni kırmayalım da gitar yazalım çok takıldıysan

İş dünyasında ne kadar dil bilirsen kapılar önüne o kadar çok açılır anlarsın zamanla

ve evet dümdüz boş kasa insanlar yerinde sayar dünya genelindeki top şirketlerde çalışmak istiyorsan culture kasman şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slytherinlisayısal -- 3 Mart 2022; 12:55:41 >

okudum. ben de verdiğin örnek üzerinden gittim zaten örnek olduğunun farkındayım. zamanla anlarsın diyorsun da baktım profile sen de yeni üni kazanmışsın? sanki mckinseyde çalışıyor gibi yazmışsın.

Ever tıp okuyan birine ait hesap ama ben belki bir yakınıyımdır olamaz mı ;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.