Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliğine başlayacağım öneri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda en doğru yer olarak burayı bulabildim eğer daha uygun bölüm varsa taşırsanız sevinirim öncelikle bunu belirterek konuya girmek istedim..

Arkadaşlar bu sene İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümüne başlayacağım bir laptop ihtiyacım var sanırım çok aşırı özellikli bir şeye de gerek yok. Forumda bulunan mühendis ya da mühendis adayı arkadaşlardan okulum için uygun olacak laptop önerisi alabilir miyim? Çok fazla oyun oynamıyorum oynamam da sadece League of Legends olabilir o da canım sıkılırsa.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lenovo-ideapad-g510-59-405833-i5-4gb-500gb-120545106?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

kendi araştırmam sonucu şöyle bir ürün buldum buna da kısa bir yorum alabilir miyim?

• up
  • mühendislik için öyle çok sağlam pc ye ihtiyaç yok mimarlık filan olsa çizim filan gerekebilir ama mühendislik 3. sınıfa kadar pc yle çok işin olmaz bana böyle söylediler.
  • Ben de öyle düşünüyorum ve duyumlarım o yönde. linkini attığım bilgisayar fazlasıyla yeter diye düşünüyorum senin ona yorumun ne olur ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.