Şimdi Ara

BİLGİSAYAR OYNAMAKTAN BİLEĞİMDE OLUŞAN AĞRI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok uzun süre bilgisayar başında mause tutmaktan dolayı bileğimde bi ağrı oluşuyo şöyle tasvir edebilirim ki , bileiğimi aşağıya doğru sert bir şekilde ittirip ağrıyı geçirmem gerekiyo bunuda sürekli yapıyorum ve rahatsızlık veryio 1-2 dakikada bir bileğimi aşağıd doğru indirip kaldırıyorum aynı zamanda dirseğimin olduğu bölümüde germek beni rahatlatıyo yani germem gerekiyo .Bnunu hastalığı nedir sonuçları zararları nasıl geçer ..

• Ben de masayı değiştirdiğim oluyordu şimdi bir problem yok zamanla alışıyorsun onun dışında bilek destekli mouse padler var onlara bir bak .
  • aynı şey bendede oluyor ama fareyi dirseğimi biryere dayayarak kullandığım zaman fazla olmuyor
  • Ben oyun oynarken oluşuyor o ağrı hiç bilgisayar oynarken olmadı
  • Yani nasıl yapmam gerekiyor anlamadım ? Mause'ı tam masanın bitiş noktasına koyup mu oynuyum?
  • Ben cekmeceyi aciyordum.Dirsegimi cekmeceye dayiyordum.Bileginin altina yumusak birseyler koy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mousepad var al rahat et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten mauspad kullanıyorum ama bilek destekli değil
  • Bileğimde hiç bir sakatlanma yok fakat ağırlık çalışırken bazı hareketlerde sağ bileğim ağrırdı ama sol bileğim normal yapardı hareketi. Bilek destekli mouse padlerin bu tür ağrılara engel olduğunu duymuştum, ne kadar doğrudur bilemem ama denemekte fayda var.
  • Bilek egzersizleri yap hocam oynarken, 10 kere filan çevir, aynı pozisyonda uzun süre kalınca olur öyle.
  • Bu bilek destekli mause padların profesyonel oyuncular için olanları varmı?
  • aynısı telefon kullanmaktan oluyor sabahtan akşama kadar telefondan internete giriyorum.

• bkz. karpal tunel sendromu

bilgisayarla fazla hasir nesir olanlarda ya da ayni hareketi surekli tekrarlayan is gruplarinda gorulur genelde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.