Şimdi Ara

Bilgisayar oyunlarına yazılım yapmak için gerekenler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle ben temel düzeyde yeni Java öğrenmeye başladım bunda ki amacım sadece bir şeyler öğrenmek boş vaktimi değerlendirmekti. Henüz bu platformla ilgili kendimi bir hiç olarak gördüğümden sizden fikirler almak istiyorum aklıma böyle bir şey geldi sevdiğim oyunlarda kendi yazılımım olan bir hileyi kullanabilir miyim acaba? Bunun için neler yapmam gerekir neler öğrenmem gerekir ayrıntılı bir biçimde kesin bilgisi olan arkadaşlar bana fikir verirse çok sevinirim örneğin C ile başla Java ile devam et şunları şunları araştır öğren çalış uygula gibisinden. yardımcı olursanız çok teşekkür ederim dediğim gibi bu konularda sıfırım ama boş vaktimi değerlendirmek için bir şeyler öğrenmeye karar verdim ve amacımda bu olsun dedim madem öğreneceğim bunu bir hedefim olsun. Şimdiden teşekkür ederim
    NOT: Konu yanlış yerdeyse şimdiden affola çünkü nereye açacağıma karar veremedim bir türlü

• Eğer hile yapımına bakmak istiyorsan kesinlikle önerebilceğim forum:http://www.unknowncheats.me/forum/programming-beginners/

Hileyi korumak için kodları gizlemek lazım. Bunun içinde Enigma protector gibi programlar var böylece oyunun antihile sistemi kodlarını deşifre edip hile kodu arıyamaz

Ipucu: Hilenin adini hack yerine skype.exe koymak çoğu zaman antihile sisteminide atlatıyor
    Ipucu2: Her oyunun antihilesi farklıdır o yüzden ban yeme riskin yüksek test aşamasında

Not: neden hile kullanıyorsun

• Cevabın için teşekkürler hocam. Singleplayer oyunlarda denemek istiyorum sadece ban yicek bi durum olmaz sanırım zaten diğer çok oyunculu oyunlar için hile yazılımı yapmak gibi büyük bi hedefim yok :) zor da bir iştir o işin altından kalkamam belki zamanla olur yolun başındayız hevesliyiz ama bu işlerin o kadar kolay olmadığınında farkındayım sadece birşeyler öğrenerek kendimi geliştirmek istiyorum tekrar teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.