Merhabalar, kendime salam bir sistem kurmak için biraz para ayırdım ve liste de hazır şimdi geldi sadece almaya. Ama eksen'deki indirimi kaçırdım ona üzüldüm şimdi size sormak istedim sizce nereden almalıyım parçaları?
Vatan haftasonları %25 yapıyor bazen, bi kısma göre bu fiyatlar da pahalı bi kısıma göre internetteki fiyatlar ile onlar arasında çok fark oluyor bi kısma göre ise ucuz.
Eksen'deki indirimi kaçırdığıma üzüldüm zaten umarım kısa zamanda yine denk gelirim.
Bimeks de internet satışında kdv indirimi yapıyor ama normal piyasa ile nedense aynı :)
Şimdi size soruyorum dostlar sizce ne yapmalıyım. İstanbul'dayım yani buralardan da olabilir yada sağlam sitelerden de. Ödeme kısmına gelince ise sistem ortalama 2200 2400 arası falan tutuyor sadece kasa, tamamı nakit olacak. Havale ya da nakit. Bu şartlarda nereden daha iyi fiyat alabilirim sizce?
Teşekkürler şimdiden.
vatanbilgisayar her hafta sonu %20 %25 indirim yapar ve bu fiyatlar piyasadaki birçok yere göre en uygunudur.diğer günlerde vatandan daha uygun yerler bulmak oldukça mümkün
eksen bilgisayarın fiyatları şu an bile iyi mesela vatanda i5 2500k 555,52-eksen de 516,04 TL
quote:
Orijinalden alıntı: talatcaner
eksen bilgisayarın fiyatları şu an bile iyi mesela vatanda i5 2500k 555,52-eksen de 516,04 TL
Evet haklısın ama mesela vatan'ın %25 yaptığını düşünürsek haftasonu fiyatı cidden çok iyi oluyor. Mesela yukarıdaki fiyata bakarsak vatan şayet ki %25 yaparsa haftasonu i5 2500 fiyatı onda 420 falan olur bu da cidden iyi bir rakam. O zaman haftasonu vatan indirimini beklemek en iyisi sanırsam.
Teşekkürler.
Vatandan almanı önermem sorun yaşarsan yandın uğraşıp durursun.. Fiyatlar biraz pahalı ama herşeyinle iyidir inventus.. Fiyatlar çok hesaplı ve çok pc parçası topladığım yerdir webdenal...
Nova
vatan %20 de olsa %25 de olsa kdv hariç fiyata indirim yapıyor sonra kdv ekliyor dolayısı ile indirim %25 olsa da kdv ekleyince %20nin üstü bile olmuo. zaten şişik fiyatlara %20den az indirim yapınca da eksen de daha pahalı oluo hala... kaldı ki dolar ve euro kurları vatan da hep yüksek oluor
vatanbilgisayar her hafta sonu %20 %25 indirim yapar ve bu fiyatlar piyasadaki birçok yere göre en uygunudur.diğer günlerde vatandan daha uygun yerler bulmak oldukça mümkün
her hafta sonu vatanda indirim oluyomu bende sistem alacamda
Ben vatandan i5 2500k yı %25 indirim varken 470 tl ye aldım.ama anakartı indirim yokken 320 ye aldım.indirim oluncada 70 tl kazık yedim.
http://www.teknofiyat.com/ gibi çok kullanışlı bir site var. Ne alacaksanız tüm parçaları aratın. Nerede hangisi ucuzsa ordan alın. İlla hepsi tek yerden olsun diye kendinizi şartlandırmayın. Kendi sistemi 4-5 farklı yerden almıştım.
Genel olarak; Anakart, özellikle işlemci -> Nova Ekran kartı -> Eksen/Netsipariş Kasa/PSU -> Teknobiyotik
Peki sahibinden gittigidiyor hepsiburada gibi sitelere nasıl bakarsınız? Fiyat olarak onlarda fena olmuyor aslında. Diğerleri neyse de gittigidiyor falan fiyatları fena değil gibi?
quote:
Orijinalden alıntı: dontone
Peki sahibinden gittigidiyor hepsiburada gibi sitelere nasıl bakarsınız? Fiyat olarak onlarda fena olmuyor aslında. Diğerleri neyse de gittigidiyor falan fiyatları fena değil gibi?
3'üde bi işe yaramaz , buLaşma derim ben ;)
bende hiperucuz ve trdükkandan almayı düşünüyorum fiyatları çok uygun.daha önce bu siteleri kullanan varmı.
eksen bilgisayar yada vatan computer
üc tane sit var suan uygun olan vatan eksen tekno biyotik üçüde saglam ve uygun oluyor sadece takip et hangisinde uygun olursa ordan alırsın
Ben vatan veya teknobiyotik kullanıyorum. Gayet memnunum.
Bence İnventus. Hem kurduğunuz sistemi 12 saat test ediyolar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme