Şimdi Ara

BİLGİSAYAR PİYASASI HK.LÜTFEN OKUYUN...! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yalnız konuyu açan arkadaş nereye kaybolmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinPeAcE

Yalnız konuyu açan arkadaş nereye kaybolmuş

ben boyle cevaplarıokusam kaybolurum yada 1 sayfa falan savunma yazar onu postalarm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyperspace

quote:

Orjinalden alıntı: WinPeAcE

Yalnız konuyu açan arkadaş nereye kaybolmuş

ben boyle cevaplarıokusam kaybolurum yada 1 sayfa falan savunma yazar onu postalarm.

Valla o söylediklerinden sonra 10 sayfa savunma yazsa ne olur ki?

Bir ban da Telekoma arada unutuyorum banlamayı alınıyor sonra gariban

• arkadaşlar en çokda bahşiş olayina uyuz oluyorum konuyla pek alakasi yok ama...
  • Arkadaşım bu konuda kendi çabalarınla uğraşmadan veya bu forum gibi yerlere takılmadan nasıl bilinçli tüketici olacaksın?Manavdan kavun almıyorsunki dibini koklayıp bilesin kelekmi değilmi diye. Tak cd yi ,aygıt yöneticisinden driver güncelleye tıkla ondan sonra al 50 lira para ve sen buna bilgi-emek parası diyorsun ben ise adam yolmak diyorum. Uygun fiyata kasa toplanır diye çıkıpta verdiği listedeki parçaların en az 10 model aaşağısını kasaya dolduranlara ne demeli? Sisteme 250gb sata koycaz abi deyipte 80gb ide takanları da gördük.Milleti keriz yerine koyup nasılsa anlamıyor daya eski parçayı mantığıyla iş yapan, 80 liraya xp kuran ve "bilgisayarcı" tanımlamasını kendine yapıştıran haysiyetsiz adamları savunma burada.
    Ha unutmadan bir de bu işler asla müşterinin yanında yapılmaz."Abi daha 5 tane arızalı kasa var tamir edilecek.Sen kasanı getir dükkana bırak saat 6 gibi işten çıkınca alırsın.Sana cillop gibi sistem yaparız makineyi yağ gibi kullanırsın" cümlelerini duymayan yoktur heralde.Sonra kasayı alırsınız sizin yanınızda açar.Sağa sola tıklar bak sürücülerin hepsini yükledim nasılda hızlanmış makine değilmi?" der.Sizde borcum ne kadar diye zurnanın zart dediği yere gelirsiniz.Gerisini zaten biliyorsunuz. Tabi bu arada nadir de olsa işini layıkıyla yapan,müşteriyi kaz olarak görmeyen dürüst insanlarda çıkıyor.Gerçekten bilgisinin ve emeğinin hakkını alan insanlar.Limon bile satsan önce dürüst olacaksın.Bunu bilir bunu söylerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 13 Ekim 2006; 11:27:07 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.