Şimdi Ara

Bilgisayar Programcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda uzaktan TDS okuyorum lakin dersleri gördükçe biraz gerildim. Bunun sebebi bana baştan daha rahat bir meslekmiş gibi görünmesi fakat derslerden ve hocaların anlatışlarından anladığım o ki yüksek sorumluluk ve riskler var bu işte de diğer pek çok meslekte olduğu gibi. Çok haz etmedim açıkçası bu meslekten. Ancak ne olur ne olmaz bu bölümü bitireceğim. Elimde altın bilezik gibi durur.

Şimdi ben Bilgisayar Programcılığı alanında yıllardır tecrübem olduğu için şimdilik bu yoldan devam etmeye karar verdim gibi. İşler pek de umduğum gibi gitmedi TDS'de maalesef. Ha burada sanki "yüksek sorumluluk" yok mu? Tabii ki var ama elim çok pratikleşti ve birçok kavramın ve sistemin çalışma prensibini irdeledim artık. Ve ayrıca çok zevk alıyorum işimi yaparken. Yıllardır hayalim olan kendi ofisimi açma hedefim var.

Bilgisayar Mühendisliği okumayı çok isterdim lakin çok vakit kaybettim. Mühendislik derslerine kendim çalışmak istiyorum internetteki kaynaklar vasıtasıyla. Aranızda deneyimliler var ise sizlerin de görüşünü, önerilerini almak isterim.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPlanck_ -- 23 Kasım 2024; 21:17:40 >

• bilkent ctis öneririm

• Keşke 🥲

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Mühendisliği okumak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.