Arkadaşlar aranızda bilgisayarprogramlama okuyup mezun olanlar varmı varsa şuan nerlerde çalışıyorlar acaba ?
boştayım
Ne zaman mezun oldunuz ?
2009 mezunuyum.Okulda asp,php adında çok basit şeyler öğrettiler.İşe girsen 2 gün sonra atarlar.Bişeyler yapmak istiyorsan kendini geliştirmen lazım veya ünv girip öğretmenlik felan okuman lazım.
Hmm anladım Boşamı okuyo olucam yani şmdi?
quote:
Orijinalden alıntı: PsyCh0-P
Kendini geliştirmedikçe meslek bölümlerinin hepsi öyle.
quote:
Orijinalden alıntı: linksiz
quote:
Kendini geliştirmedikçe meslek bölümlerinin hepsi öyle.
Anladım Cevaplar için teşekkürler
bu ulkede universitelern birkaçı hariç çoğunda egitm yok zaten.adam yerine konayım diye boş boş yıllarını verip ruh hastası hoca denen zatların kaprislerini çekersn.karşılıgnda da biraz ugraşıp karı kız yaparsın hepsi bu...
quote:
Ne zaman mezun oldunuz ?
saü'den mezun oldum 1 yıl olucak
Büyük şirketlerin web tasarımı yapsan türkiye'nin sayılı zenginlerinden olursun tabi sürekli yatırım yaparak.Girişimci ruhun olmalı ve tüm müşteriler ile iyi anlaşma sağlamalısın.Ayrıca php,asp,html ile kendini sınarlamayıp sürekli yeni çıkan program ve diğer tüm bilgisayar dillerini iyice araştırıp kavramalısın. Keşke 4 yıllıkları olsa bildiğim kadarıyla sadece 2 yıllık bölümleri mevcut.4 yıllık olsaydı direk orayı kazanmak için elimden geleni yapardım
Bende 2 yıllık kazandım en çok korktuğum da mezun olduktan sonra iş bulamamaktı Bakalım umarım korktuğum başıma gelmez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme