Şimdi Ara

Bilgisayar sandalyemin ayağı kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler. Malum askerlik sebebiyle 1 senedir kullanmadığım koltuğu kullanmaya çalıştığımda ayağı kırıldı :d Sanırım yağı falan kurumuş. ( kilo almadım sayıyorum :) ) Güzel bir koltuk alıyım dedim ama fiyatlar malumunuz uçuk. O bütçeyi ayıramam ne yazık ki. Bunu nasıl eski haline getirebilirim? Bu sandalyeye uygun ayak bulabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim
    Bilgisayar sandalyemin ayağı kırıldıBilgisayar sandalyemin ayağı kırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzerain1 -- 30 Ekim 2018; 10:54:19 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Döner Sandalye Ayaklarının Kırılması: Nasıl Onarılır ve Önlenir

Döner sandalye ayaklarının kırılması yaygın bir sorundur ve güvensiz ve rahatsız edici bir çalışma ortamına yol açabilir. Sandalyenin ayağı kırıldığında, aşağıdakiler gibi adımları izleyerek onarabilirsin:

• Güvenliği Sağla: Kırık ayağı destekleyerek sandalyenin devrilmesini önle.
    • Hasarı İncele: Ayağın kırılma şeklini ve ciddiyetini belirle.
    • Yedek Parça Bul: Sandalyenin modeline uygun bir yedek ayak bul.
    • Aygıtı Değiştir: Kırık ayağı dikkatli bir şekilde çıkar ve yenisiyle değiştir.
    • Bağlantıları Sık: Ayak bağlantı noktalarını sıkmak, stabil bir bağlantı sağlamaya yardımcı olacaktır.

Ayağın kırılmasını önlemek için şu önlemleri alabilirsin:

• Aşırı Yüklemeden Kaçın: Sandalyeyi ağırlık kapasitesinin üzerinde yüklemekten kaçın.
    • Sandalyeyi Doğru Kullan: Sandalyeye sert bir şekilde oturmaktan veya çok fazla yaslanmaktan kaçın.
    • Düzenli Bakım Yap: Sandalyenin bağlantılarını düzenli olarak kontrol et ve gerekirse sık.
    • Kaliteli Bir Sandalye Seç: Dayanıklı malzemeler ve sağlam bir yapıya sahip yüksek kaliteli bir döner sandalye seç.

Döner sandalye ayağı kırılırsa, güvenliği sağlayarak ve yukarıdaki adımları izleyerek onarabilirsin. Sandalyenin ayağı kırılmasını önlemek için düzenli bakım yapmalı ve sandalyeyi doğru kullanmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayak demirse kaynakciya götür o halleder

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    demir değil reis plastik
  • Ağırlığı taşıyan merkezdeki kollardan birisi kırılmış, zor tutar ama denerim dersen sunfix yapıştırıcıyı öneririm. Biraz pahalıdır ama sandalyeyi kurtarabilir. Eğer metal pençe yerleştirebilirsen mutlaka tutar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usbehci

Ağırlığı taşıyan merkezdeki kollardan birisi kırılmış, zor tutar ama denerim dersen sunfix yapıştırıcıyı öneririm. Biraz pahalıdır ama sandalyeyi kurtarabilir. Eğer metal pençe yerleştirebilirsen mutlaka tutar.
    hocam tam olarak yeni ayak falan alsam internetten çözüm olmaz mı acaba bir sandalyeye 600-700 tl vermek gelmiyor içimden
  • suzerain1 kullanıcısına yanıt
    Sandalyeden kırılan yerin ve tekerleğin kırılan bölgesinin fotoğrafını yakından detaylı paylaşırsan daha net bir cevap verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usbehci kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar sandalyemin ayağı kırıldıBilgisayar sandalyemin ayağı kırıldı
    hocam sandalyenin ana bağlantığısında pek sorun yok sanırım tam anlamam bu işlerden ama oynayan yada kırılan yer gözükmedi gözüme kontrol ettiğimde sadece bir süre kullanılmadığı için temizlenip yağlanması gerekiyor sanırım sorun kırılan tekerlerde siz daha iyi anlarsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben eski sandalyemin ayağı kırıldığında şu ürünü almıştım. Aşırı sağlam bir ürün ama fiyatı 1 senede 2 kat artmış. Linkini bırakayım yinede;
  • snowtger kullanıcısına yanıt
    hocam sorun görünürde ayaklıkta sadece attığınız ürünü alsam düzelir mi 1-2 gün balkonda durmuştu yağmur yağdığında falan sandalyenin mekanizması bozulmaz dimi
  • Hocam iyice kontrol edin siz sandalyenin mekanizmasını. Dönmesi, yukarı-aşağı hareketi felan dikkatlice bakın. Bak şurada tüm parçalar mevcut;
    www.hepsiburada.com
    Ofis Koltukları Modelleri & Ofis Sandalyesi Fiyatları - %29 İndirim
    https://www.hepsiburada.com/ofis-koltuklari-c-60001663?siralama=artanfiyat

İlk attığım linkteki malum biraz tuzlu ama kaliteli. Eğer bütçem az dersen, üstteki linkte 18-19TL'ye senin kırılan yıldız aksam var.

bir defa alayım ama güzel olsun hocam sizin attığınızı almayı düşünüyorum
    bu ikisi arasında bir fark var mı acaba ilk attığınızı tavsiye ederseniz onu alayım
    edit: sanırım bunun tekerlekleri yokmuş şuan fark ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzerain1 -- 30 Ekim 2018; 12:9:43 >

• İkisi de aynı satıcı, tek fark ucuz olanda 5 adet tekerlek bulunmuyor.
    Hocam almadan önce satıcıya sorun uyumlu mu diye. Genelde tüm ofis sandalyelerine uyumlu oluyor. Ben çok memnun kalmıştım. 120 kg civarına kadar dayanıyor.
    Ben aldığımda tekerlekli hali 35-40tl idi. Şu an baya tuzlu ama çare yok gibi. En dandik ofis sandalyeleri bile 150-200tl'ye yaklaşmış.
    tamamdır hocam çok sağolun ilgilendiğiniz için. son bir sorum olucak sandalye dönerken hiçbir sorun olmuyor ama aşağı doğru ittirmeye çalıştığımda inmedi neden acaba amörtisör mü almam gerekiyor bozuk mudurBilgisayar sandalyemin ayağı kırıldı
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 13 Ocak 2021; 11:23:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yağmurda nemde iyi paslanmış. Bir yağlamayı dene. Bu gidişle yeni sandalye parası çıkacak gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 30 Ekim 2018; 13:16:53 >
    hocam biraz uğraşınca oldu yukarı aşağı olayı şimdi tek sıkıntım kaldı sandalyeye oturunca biraz sola yatık gibi duruyor tekerlerden dolayı mı acaba yeni teker aldığımda düzelir mi bu durum Bilgisayar sandalyemin ayağı kırıldı
  • Koltuğun haline bak.Pislikten rengi kararmış görünmüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.