Öncelikler söyle acıklayayım 2-3 ay önce pc kendim topladım sıkıntı 2 hafta sonra baş gösterdi ilk olarak windows 10 yüledim açarken şifreyi girdikden sonra takılıyordu 6-7 kere kapatıp açınca o ekranda donma geçiyordu anca bu sorun kendi kendine yok oldu gitti simdiki sıkıntım power tusuna bastıktan sonra pc açılıyor win yükleme ekranı geliyor yükleniyor sonra ekran kayboluyor normalde burdan şifre ekranına atması gerekirken kendini anında kapatıyor bi anda güç gidiyor . 2. açışımda açılıyor doğru bir şekilde . Herzaman 2 de açılıyor ilginç tarafı o 1. de dedigim gibi hep aynı yerde gücü kesiyor sonra 2. de normal pc hiçbir sıkıntısı yokmus gibi açılıyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Büyük ihtimalle yazılımsal hata var. İmkanınız varsa işletim sistemini kaldırıp tekrar kurun. Windows 10 bazı driverlarda bu çeşit hatalar yapıyor. Yükleme önbellekleme gibi. Driver güncellemesi var mı diye de kontrol edin, Windows 10'un yeni sürümleri çıktığı için güncelleme gelmiş olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: 7gün25saat
Büyük ihtimalle yazılımsal hata var. İmkanınız varsa işletim sistemini kaldırıp tekrar kurun. Windows 10 bazı driverlarda bu çeşit hatalar yapıyor. Yükleme önbellekleme gibi. Driver güncellemesi var mı diye de kontrol edin, Windows 10'un yeni sürümleri çıktığı için güncelleme gelmiş olabilir.
Üstadım cevabınız için teşekkürler yorumunuz üzerine bot ekranında win onarma yapmayı denedim başarısız dedi pc güncelleyeyim dedim aynı şekilde o da başarısız oldu dediğiniz gibi olma ihtimali yüksek. Gerekli düzenlemelri yaptıktan sonra sonucu buraya yazarım teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme