arkadaşlar yeni bilgisayar almayı düşünüyorum kendimce bir bilgisayar topladım heralde x) ama tamamen uyumlumu bilmiyorum yardımcı olursanın çok sevincem....
Hocamız Önermiş.Alacaksan tereddüt etme direk al derim
hocam saol da benim sistemin neresi iyi değil bi açıklama yapabilirsen çok sevincem bide benim sistem uyumlu acaba ona bi zamet olmassa bakabilirmisiniz
paylaşım için herkese teşekkürler....
hocam anakart max 140watt tdp destekliyor ama o kart x6 çalıştırmak için bios update isteyebilir oda sıkıntı olur anakartı foxconn a9da-s yapın birde 200 mhz için 15 dolar civarı fazla para vermeyin 1055t yeterli gelir fiyatıda oldukça düştü 182 dolar +kdv
quote:
Orijinalden alıntı: zaferizm
hocam anakart max 140watt tdp destekliyor ama o kart x6 çalıştırmak için bios update isteyebilir oda sıkıntı olur anakartı foxconn a9da-s yapın birde 200 mhz için 15 dolar civarı fazla para vermeyin 1055t yeterli gelir fiyatıda oldukça düştü 182 dolar +kdv
hocam baktım anakarta gayet makul saol zaten asus galiba ekran kartınıda desteklemiyodu tavsiyen için çok saol x) zaten 1sene sonra cros yapcam kısmetse bide şu fizik kartı denilen bişey var one oluyo bi açıklarsanız çok makbül olcak......
bide bu anakart ekran karan kartını destekliyormu,tek modül 4gb ram desteklermi akfama takılanlar bunlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme