Şimdi Ara

Bilgisayar topladım ve görüntü alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni 2. el bilgisayar topladım fakat görüntü alamıyorum . Anakart sağlam ve denenmiş ekran kartınıda başka anakartta kullanıyodum.
    Anakart : Casper h81h3-m7
    işlemci : g3260
    Ekran kartı : hd7850
    Ramler : hi level 1333 mhz

Ramlerim 1333 mhz ve anakart 1600 destekliyo Bundan kaynaklanabilirmi eğer bu kesin çözümse ram alıcam.
    On board olarak ve ekran kartı ile denedim hdmi dvi denedim hiçbir türlü ekran gelmedi.

Yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim.

• Anakarttan herhangi bir ses alıyor musunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elinizde speaker varsa anakarta takıp bilgisayarı çalıştırın. Eğer bip sesi duyuyorsanız bip sayısına göre hata veren donanımı bulabiliriz. Eğer bip sesi yoksa Ramleri çıkartıp bilgisayarı tekrar çalıştırın. Eğer bip sesi duyduysanız ramleri silgi ile silip tekrar yerine takın. Ya da ekran kartını söküp tekrar yerine takmayı deneyebilirsiniz. Bazen ekran kartı gevşek kalabiliyor.
  • Extreme37 kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöyle birşey var ben ramide ekran kartınıda diğer anakarttan söktüm. 2 side çalışıyor. Malesef elimde speaker yok
  • StardustDH kullanıcısına yanıt
    Hocam tüm parçaların çalıştığından eminseniz parçaları söküp tekrar montajlayın. Benim arkamda bir bilgisayar var ara sıra açılmıyor, ekran kartı ve ramleri söküp takınca çalışıyor
    Hatta klasik olabilir ama ramlerin ve ekran kartının alt kısmını silgi ile temizleyip takın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme37 -- 27 Ağustos 2019; 23:49:27 >
  • VGA Kablo ile sonunda çalıştırdım fakat şimdi bilgisayarı açtığım gibi bios ekranına giriyor . Çözüm olarak Boot mode selecten UEFI 'ı değiştirmem gerekiyormuş ama Secure boot disable olmasına rağmen değiştiremiyorum
  • Casper genelde ecs anakartları kullanır ve çok ram seçer. Farklı ramlerle deneyin bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.