Yakında işe giricem hemen hemen her akşam disardayim iş başladığında bu aktiviteye ara verip nerdeyse günlük 30 40 liralik harcamayi kenara koyup üzerine biseyler koyup bilgisayar olmak istiyorum dolarin düşmesi hayal oldu daha yükselmeden almak istiyorum beni 6 7 sene götürecek bir sistem öneriniz var mı?Masaüstü toplamak mi daha mantikli hazır sistemlere yönelmek mi?Aylık 1k para ayırabilirim sigara alkol kullanmayınca şuan 200 lirayla geciniyorum aylik para arttirabiliyorum üstüne
Toplamak daha mantikli. 6 7 sene icin bi 7k 8k butce ayirabiliyorsan oneri yapabilriz
Toplama bilgisayar daha makul. Ancak beklenti ve ne amaçla kullanacağını yazarsan daha faydalı öneriler alırsın. Oyun mu, sadece internete mi gireceksin, ofis ve iş mi, film mi? Ne kadar bütçe ayırabilirsin. Yada ayda 1000TL kenara atabiliyorsan kaç ay evde beklemeye razısın?
Şimdiden teşekkürler. Amacım oyun oynamak üzerine olcak toplama bi masaüstü taksit olayları sınırlandırılmış sanırım marta kadar bekleyeyim önden biraz verip kalanı taksit yaptırayım diyordum mart a kadar 6 7 çok rahat birikir üzerine gerekirse ekleme yaparım nisan da elime 10 20 bin toplu para geçebilir. Önerilernize açığım. Şuan elimdeki cihaz pubg harici oyunları oynatabiliyor benim derdim yeni nesil oyunları oynamak şuan sadece csgo oynayabılıyorum 60 fps sabit low grafikte ben 6 7 sene götürecek bi bilgisayar lagzım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme