samsung 120 gb sabıt dısk satamın boardu bozuk galıba başka bır samsung 120 gb satanın boardu ile değiştirirsem satamın içindeki verileri alabilir miyim lütfen yardım samsung 120 gb saya (hd120ıj)sı olan veya boardu(kartı) olan acil haber versin arkadaşlar şimdiden teşekkürler model yazıyorum hd120ıj üretim tarihi:2006.11 Rev:b e mail:miraclehome@hotmail.com
arızanın board dan olduğuna eminseniz board değişimi çözüm olur ancak kafa vurma ya da elektrik sorunu varsa bir işe yaramaz
Sorunu ne idiki? Boardının bozuk olduğu sonucuna vardın?
ben pek bişe anlamadım tekrar açıklarmısın
sorun boardda dediler üzerindeki devrelerden biri yanmış kafa vurma gibi bir sorunu yok birden bire oldu hard disk bir şiddete falan uğramadı uzman arkadaşlar yardım edin samsung 120 gb sata (hd120ıj) boardu veya kendisi lazım İstanbulda oturuyorum elinizde varsa acilen haber verin irtibata gecelim cepten mesaj veya cağrı atın 0535 558 97 25 e mail:miraclehome@hotmail.com
bir arkadaş hard diskin revizyon kodunun da tutması gerekir diyor bu ne demek bende rev:b diyor bunu mu kastediyor baska tutması gereken bır özellik var mı arkadaşlar yardımcı olun lütfen samsung 120 gb sata (hd120ıj) rev:b benim hard diskim aynı dıskten olanlar irtibata gecelim