Şimdi Ara

Bilgisayar Yanma Sorunu Çok Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilgisayar kapalıyken ama ac güce takılıyken güç kaynağının 230-110 volt ayarını dalgınlıkla 110a getirdim ve ortaya baya bi ışık saçarak yandı. Sorum şu acaba anakart, hdd, cd-rom vs. yanmışmıdır? PC kapalıydı ama güce takılıydı.

Şimdiden Teşekkürler

• Lütfen arkadaşlar yardım edin
  • Büyük ihtimalle güç kaynaın yanmıştır başka bir donanımın yandıgını zannetmem
  • Zaten yeni kasa alıcaktım anakart vs. zarar görmemiştir inş:D
  • aynısı bendede oldu 110 daydı calıstırınca gum tabi sona cm psu aldım pc de bişi yok hala kullanıyorum ama sen gene bir bilgisayarcıda denet yada tanıdığının psu sunu al dene ole emin olmadan bosuna alma
  • bence ilk önce sağla bir psu ile sistemi dene. sistem zarar görmiş olabilir. zarar görmediğinden emin ol sonra psu al.
  • inşallah diğer donanimda sorun yoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • power beyaz bir duman atarak yandı değil mi? Eğer öyleyse korkma sadece psunda ki trafolardan birisi patlamış yani sadece psuyu kaybettin.Diğer bileşenler büyük ihtimal sağlamdır.Başıma çok fazla geldi bu durum.
  • Yeşilimsi anlık büyük bir ışık saçtı çok hafif koku geldi duman kokusu gelmedi ama açmaya çalıştım açılmadı yarın sabah ilk iş deniyeceğim ama bilgisayarım kapalıydı tamamen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarp100 -- 29 Aralık 2007; 21:51:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AzadArda

Büyük ihtimalle güç kaynaın yanmıştır başka bir donanımın yandıgını zannetmem

Aynısı banada olmuştu bende öyle 110 a getirmiştim sonra bom tabi aynen senin gibi güç kaynağım yandı korkmana gerek yok güç kaynağını değiştir
  • Tamam teşekkürler hepinize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.