Şimdi Ara

bilgisayara format atmak istiyorum ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayara format atmak istiyorum amabenim 2 hardiskim wa biri 80 biri 160 gb lik windows 80 gb lik olan c sürücüsünde yüklü ben c ye format atmak istiyorum ama bilgisayar dewamlı 160 lık olanı önüme çıkarıyo nasıl çözücem bu işi anlamadımm

• yokmu bi çare
  • formata başlamadan önce biosa gir ve orada 2 hdd nin de görünüp görünmediğine bak.eğer görünüyor ise biosdan hdd sıralamasında içinde xp olan diski ilk sıraya çıkart.yok ben bulamam yapamam diyorsan eğer içinde xp olmayan hddyi sök bilgisayardan öyle yap kurulumunu.
    windows kurulunca da söktüğün hdd yi tak tekrar
  • hdd sök formattan sonra takarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MOYKAN

hdd sök formattan sonra takarsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

İlk başta bakınca şeytani bir öneri gibi geliyor di mi?
    ama arkadaş ikinci hdd yi söylüyor

• Jumper AyarLarından Hangisine Windows YükLemek iStiOrsan onu Master Yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

İlk başta bakınca şeytani bir öneri gibi geliyor di mi?
    ama arkadaş ikinci hdd yi söylüyor

BAŞKA NE OLABİLİRKİ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOYKAN -- 13 Şubat 2008; 15:01:01 >

• ilginç birşeydir şimdi biosa giriyorum sadece 160 gb lik olan görünüyo diğeri bullunmu ama bilgisayar açılırkende 80 gb lik olan görünüyoekranda cdrom ve o görünüyo. birde bişi sorcam şimdi ben 1600 lık olanı çıkarıp geri taktıgımda direk açılırmı harddisk yoksa yönetimsel işlevler/disk yönetiminden biçimlendirmemmi gerekir öyleyse bilgi,lerim gitmezmi
  • arkadallar dediğiniz gibi hardiski çıkardımm ama bu seferde format atarken kur yapacak hardisk yok dio hardiski görmüyo windowsun kurulu oldugu hardiski. ama 2. hardiski takıyorum sonra güvenli modda açabiliyorum sadece öyle açıyorum o zaman görünüyo ikiside anlamadım gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: iceberg58

arkadallar dediğiniz gibi hardiski çıkardımm ama bu seferde format atarken kur yapacak hardisk yok dio hardiski görmüyo windowsun kurulu oldugu hardiski. ama 2. hardiski takıyorum sonra güvenli modda açabiliyorum sadece öyle açıyorum o zaman görünüyo ikiside anlamadım gitti

jumper'i doğru ayarladın mı üstadım?
  • arkaadaşlar sorunu çözdüm anakarta giren sata girişlerinin yerini değiştirdim c diskini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.