Şimdi Ara

Bilgisayara Garip sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bilgisayarımda bir sorun var.Güç var.Açma tuşuna basıyorm makina normal açılır gibi ses geliyor güç geliyor klavyeye falan.Ancak ekran açılmıyor.Monitörde sorun yok.Bekliyorm windows açılma sesi gelir eğer sorun ordaysa diye ama ne serse geliyor nede modem bağlantı kuruyor yani bilgisayar açılmıyor aslında.Anlayamadım bir anda oldu sorun nedir acaba

• ben ekran kartini bir kontrol et derim yerinden oynamis olabilir yada bozulmus olabilir aklima bunlar geliyor............
  • Ekran kartın yerinden oynamış olabilir.Veya monitorun kablosu ekran kartının girişine tam oturmamış olabilir.
  • kontrol ettim girişlerini tekrar çıkarp taktım ama aynı sorun. Ekran kartı 1 senelikti. Acaba anakart gitmiş olabilir mi?
  • imkanın varsa baska bi ekran kartı ile dneyin eğer sorun aynı şekilde devam ederse sorunun slotta olabilir.
  • ekran kartında temassızlık vardır. yada monitorda sorun vardır..2 sinden 1 i..
  • Ramda sorun olabilir, aynı sorunu bende yaşadım pc açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Rami diğer slota takarak dene yada başka ram kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakart yanmış olsa kısa tonlu olarak sürekli ses gelirdi.Anakartın yanması söz konusu değil.
  • ramlerim iki parça ikisininde slotlarında sorun olması mümkün değil gibi.Ekran kartını çıkarp taktım ama sorun deişmedi. Aynı problem bi arkımda olmştu ekran kartı diye götürdü ana kart çıkmıştı sorun. Birde bu sorun 2 3 defa olmştu ama kapatıp bekleyince pcyi geçmişti..
  • sorun büyük ihtimal anakarttan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.