Şimdi Ara

Bilgisayara Program Kurulmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 ay önce şirkete 2 adet bilgisayar aldık. İki bilgisayarın da configleri aynı. Sadece birinin ekran kartı His Ati 5570 diğerinin Asus Ati 5570.

His ekran kartlı olan bilgisayar ilk günden bu yana sorunsuz çalışmakta.

Asus ekran kartlı olan bilgisayardaki sorun ise şu.
    Hiçbir program kurulmuyor. Bazı güncelleştirmeler yüklenirken başarısız oluyor. Chrome veya İnternet explorer durduk yere çöküyor. Diğer programlarda da aynı tarz donma, çökme tarzı hatalar olabiliyor.

Ram testi yaptım ramler sorunsuz.
    Hdd Bad Sector taraması yaptım onda da sorun yok.
    Ubuntu, Xp, Windows 7 (x86, x64) ile denedim sorun devam ediyor.

Sorun hakkında ipucu olabilecek tek şey şu.
    İndirdiğim dosyaların md5 hash kaydını karşılaştırdığımda (örnek ubuntu) resmi sitede yer alan hash ile farklı olduğunu gördüm.
    Sağlam bilgisayarda bu sorun yok. Hash kayıtlarını bozmuyor. Bu bozulmayı da hangi parça yapar en ufak bir fikrim yok.

Yardımcı olabilecek vardır umarım.
    Teşekkürler.

• ekran kartı ıle program kurulumunun bi baglantısı olacagını zannetmıyorum.parça filan degıl yazılımsal sorun vardır pekı sorunlu dedıgın bılgısayarada dıgerındekı sıstem yada ımajmı kurulu ? sistemi yenile düzelicekdır zannedersem.
  • tabiki ekran kartıyla ilgisi yoktur. ben tek farklı parçanın o olduğunu belirtmek istemiştim :)

birebir imaj kurulu değil iki makinaya da sıfırdan windows 7 kurdum. sağlam makinaya yükleyebildiğim yazılımlar diğerine yüklenirken hata alıyorum.
  • Arkadasın demek ıstedıgı ıkı makınayada aynı wın 7 mı kurdun yoksa farklımı
  • donanimlerini değiştirerek dene tek tek ramdan olma ihtimali yüksek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.