Şimdi Ara

Bilgisayarda aynı anda calışan 2 videonun sesini nasıl ayırabiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim evde realtek ses kartı olan quadcore bi bilgisayarım var bilgisayardaki videoları genelde televizyona aktarıyorum bazen televizyonda video oynarken aynı anda skystar uydu kartını acıp macı izliyorum. Her ikisinin sesi birbirine karışıyor benim sorum arkadaki ses cıkışlarını programa göre bölebilirmiyiz jakın birini televizyona yonlendirip sesi televizyona versem geri kalan jaklarla da skystardan hoperlere yönlendirebilirmiyiz. yani gom playerın sesi televizyona diğer skystarınki hoperlere gidebilir mi ?
    İkiside aynı anda calışıyor?

Yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.

• 2 Tane ses kartın varsa olabilir ;) Ama tek kartla bunu yapamazsın ;) elinde iki kart varsa programların ses ayarlarında birinde birinci ses kartını seçer diğerinde ise diğer kartı seçersin ve ses bölünmüş olur ;)
  • maalesef sadece 1 ses kartım var :( yok mu hic çözümü ekstra yazılım felan her ne olursa
  • 2 ses kartı ile çok kolay, USB den bağlanan 3-5 TL'ye ucuz ses kartları var, ondan edinebilirsiniz.

İkinci ama düşük bi ihtimal, eğer kullandığınız programlar ses çıkışının yönünü (sol/sağ) seçmenize izin veriyorsa, bir programı sol çıkışa, diğer programı sağ çıkışa verip ayırabilirsiniz.
  • bunu bi deneyim saol ama başka fiki olan varsa her öneriye acıgım
  • maalesef sağ sol ayıramıyorum :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki PC yi aynı yerden yönetmek
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.