Şimdi Ara

Bilgisayarda enteresan ses bozulmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar son günlerde bilgisayarımda enteresan ses bozulmaları var. Mavi ekrandan önceki ses takılmasının aynısı. Mavi ekran almıyorum bilgisayarda herhangi bi kasılma falanda yok. Sadece sesler takılıyor igrenç bozuk bir ses geliyor 1, 2 saniyeliğine. Sabah formatladım yine düzelmedi. Son zamanlarda parça takıp çıkarmadım. Sorun ne olabilir yardımcı olabilirseniz sevirim. Şimdiden teşekkürler.

• Ses kartın özelliğini kaybediyor şu şekilde.kapasitör şişmiştir.15 liraya usb ses kartı var.al bi tane onu kullan derin.onboard seside biostan kapatırsın hocam.umarım işe yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phesix kullanıcısına yanıt
    Hocam az önce çözdüm sorunu. Daha doğrusu başıma yeni bi bela açtı. 2 gün önce aldığım razer blackwidow oyuncu klavyesinin bilgisayarla bağlantısını kestim usb yi çeker çekmez bilgisayar dondu ve ses gelmeye başladı bahsettiğim ses. Eski klavyemi taktım bilgisayar reset attım şuan bı sorun yok. Çok enteresan bi şekilde bilgisayarı aldığımda ne yapsam sesi kulaklıktan geliyordu. Data kopyalarken diiiiit diye ses geliyor bana bilgisayar bi işlem yaparken eski modemlerden gelen ses gibi sesler geliyor bana. Bilgisayar bi işlem yaparken çok enteresan sesler geliyor bana matrix gibi kafayı yıycem ya :D bilgisayar beni trollüyor sanırım. Bi arkadaşa bahsetmiştim on board ses kartı varsa sesleri sana yansıtıyodur gibi şeyler söylemişti. Bunu nasıl düzeltebilirim ? USB ses kartı alsam bu sorun düzelir mi acaba ?
  • Asıl sorun anakartında aslında evet bizim servisimize gelen bu sorundaki pclere bu uygulamayı yapıyoruz çoğunda düzeliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phesix kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam ilginiz için. En kısa zamanda alacağım bitane. Tekrar teşekkürler :)
  • Hocam sorunu gerçekten anlayamadım ya kusura bakmazsan bir daha anlatır mısın? Yani şimdi garip garip sesler mi geliyor yoksa varolan sesler bozuk mu geliyor onu bi' anlayamadım?
  • Spycho kullanıcısına yanıt
    Hocam çok enteresan ya var olan sesler bozuluyor. Müzik dinlerken falan müzik takılıyo bozuluyo ses fakat şuan bi sıkıntı yok. Klavyeyi söktüm problem kalmadı. USB ses kartı alınca deniycem artık.
    Mavi ekrandan önceki 2 saniyelik ses takılmasının aynısıydı sıkıntı. Skypeta konuşanların sesleri takılıyordu falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    görüntü ve seste kayma sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Ses ve video senkron sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bazoski

Hocam çok enteresan ya var olan sesler bozuluyor. Müzik dinlerken falan müzik takılıyo bozuluyo ses fakat şuan bi sıkıntı yok. Klavyeyi söktüm problem kalmadı. USB ses kartı alınca deniycem artık.
    Mavi ekrandan önceki 2 saniyelik ses takılmasının aynısıydı sıkıntı. Skypeta konuşanların sesleri takılıyordu falan

Tamam hocam sorun anakart eminim. Bir kısa devre veya çakışmazlık var gibi. (burasını biraz salladım ama anakart olduğuna eminim) Eski klavyeniz wireless mıydı? Yani kablosuz mu?
  • Spycho kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kablolu ikiside.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.