arkadaslar yok mu?yaa soyle alman kurdu,rot,doberman,kangal falam besliyebilecegimiz bi oyun??? bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim
ne yapacaksın ki al sims unleashed onda besle olmaz mı ?
yok o kesmiyoo gercekci bise arıyorum bilen varsa isim verirseniz sevinirim
bi aralar bi balık vardı bakalım bulabilecekmiyim. bulursam atarım
@DnDr tam senin aradığın türde bir oyunda duymadım eğer Hayvanat bahçeli bir oyun arıyorsan Zoo Tycoon'a bir bak derim
arkadaşın dediği balığı biliyorum "mophi fish" adında bi program var ama eski kaldı o biraz, yine de fena diil
Olsa iyi olurdu zevkli olurdu
quote:
Orjinalden alıntı: @ke®
Olsa iyi olurdu zevkli olurdu
zuhahaha
oyunu oynayacagınız sure max. bir hafta
bir oyun vardı tarantula besliyorduk, önüne çekirge atıp yemesini syretmek zevkli oluyordu ama adını hatırlayamadım incredible creatures miydi neydi
aha zevkli olur he o tarantulalı oyun bir de şöyle örümcek türlerini kapıstarabilcegemiiz bir oyun olsa karadulla tarantulayı fealn kapıstırabilcegimiz ne güsel olurdu
ilginiz için saolun arkadaslar
@Doobly zoo tycoonu oynadım hatta 2.yide oynadım...fikir için saol
oyunu var mı bilmem ama nintendo nun çıkardıı bi alet var böle notebook gibi bişi orda besleyebiliosun ama en fazla 1 hafta oynarsın
quote:
Orjinalden alıntı: badblood1903
oyunu var mı bilmem ama nintendo nun çıkardıı bi alet var böle notebook gibi bişi orda besleyebiliosun ama en fazla 1 hafta oynarsın
O ds deki nintendogs bencede bir hafta felan oynarsın sonra sıkılırsın bende var hiç zevkli değil
Yok yani evede baeleyemiyorum bare bilgisayarda besleyeyim
10-12 sene önce sanal bebekler vardı onlardan al varsa tabi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme