Şimdi Ara

Bilgisayarda hdd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba yeni bir bilgisayar aldım alırken hdd var zannediyodum ama galiba yok bilgisayarda hdd olmama gibi bişi olabilir mi

• Olabilir tabi ki. Nereden nasıl aldınız ikinci el ise mümkün ama şu hazır satılan kasalardansa eğer olması lazım. Kasanın yan kapağını açıp bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarı hepsiburadadan sıfır aldım oyun yükledim biraz alan yetersiz dedi bilgisayarıma giriyorum sadece ssd gösterio bu arada laptop

• pesimist_insan P kullanıcısına yanıt
    Model linki atabilir misiniz?

Muhtemelen ssd az boyutludur o alan dolmuştur, hdd vardır mutlaka yukleme alani olarak o birimi seçmelisiniz. Bilgisayarım deyince depolama birimleri gözükmüyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: pesimist_insan

http://www.hepsiburada.com/asus-gl552vx-cn312t-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-128gb-ssd-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000002J8ZS

Ürüne gelen bir yorum:

Bence çok iyi bir ürün tek dezavantajı hard diski olmaması bunu da piyasadaki en iyi hddyi alarak giderebilirsiniz.

Kendiniz alacaksinız artık

• quote:

Orijinalden alıntı: InvisibleLord

quote:

Orijinalden alıntı: pesimist_insan

http://www.hepsiburada.com/asus-gl552vx-cn312t-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-128gb-ssd-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000002J8ZS

Ürüne gelen bir yorum:

Bence çok iyi bir ürün tek dezavantajı hard diski olmaması bunu da piyasadaki en iyi hddyi alarak giderebilirsiniz.

Kendiniz alacaksinız artık

hdd alın demişsinizde hdd takılacak yeri var mıdır? bence yoktur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios hdd görmüyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Cdrom yerine sanki takılıyordu? Gerçi ssdydi o sanırım. Eğer yer yoksa ciddi sıkıntı 128GB neye yeter ki gta ve bf1 yükleyim dese yükleyemez bile belki.

• Benim ne yapmam lazım

Ne zaman aldınız cihazı hocam? Bir video baktım da laptobun arkasını söktü. Muhtemelen sizin yapmanız cihazı garanti dışı bırakacaktır. El yeteneği de ister biraz

• alalı 1 ay oldu ben bunu servisine götürüp sdd sini artırsam olur mu veya bu pcye hdd takılır mı acaba
    İade edebiliyorsanız edip yuksek kapasiteli alın diyecektim. Bir bakın YouTubede filan ssd değiştirme videosu ve hdd ekleme videosu var. Model ismiyle aratın çıkar

Servis yapar muhtemelen ama 500gblik ssdler 500 TL ise 700-800 tl fiyat çekerlerse şaşirmayın.

Servise mesaj atın bir sorun durumu cevap gelesiye kadar da youtubedeki videolari izleyin bir kaç fikir oluşur aklınızda. Belki bu sırada başka cevap da gelir.

Kolay gelsin

• Cevaplar icin sagolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.