Şimdi Ara

Bilgisayarda hiçbir program hiçbir şekilde açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
6.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabahtan beri bu sorunu çözmek için uğraşıyorum. Şu an başka bir bilgisayardan sırf sorunu çözmek için araştırma yapıyorum. Benzer sorunlarla karşılaşılmış fakat hepsinde virus taratma veya çeşitli temizleme programları indirilmesi önerilmiş fakat benim bilgisayarımda hiçbir tarayıcıyı ve .exe uzantılı dosyaları açamadığım için virus taratma ya da program indirme şansım yok.

Sorun temel olarak şu: .exe uzantılı dosyaların hiçbiri açılmıyor verdiği hata ise "Bu dosya, bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil" denetim masasını açmaya çalıştığımda da aynı hatayı alıyorum, sistem geri yüklemede de aynı hatayı alıyorum. Çalıştır 'da çeşitli programları açmaya çalıştığımda da benden windows güvenliği adı altında kullanıcı adımı ve şifremi istiyor fakat bilgisayarda hali hazırda sadece bir tane kullanıcı var.

Kısaca bilgisayarda hiçbir şeyi açamıyorum. Windows gezgini, denetim masası, sistem geri yükleme, tarayıcılar ve .exe dosyaları. Güvenli modda açıp sistem geri yükleme yapmaya çalıştığımda da aynı hatayla karşılaşıyorum. Kısaca sabahtan beri elim kolum bağlı bir şekilde oturdum düşünüyorum.

Mümkünse yardımlarınızı ve/veya önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden Teşekkürler.

• hocam zor bir sorun gelmiş başınıza hirens bootla onarma deneyin olmadı format.

hirenle başlayınca DOS PROGRAMS a giriceksin. veya mini win7 den başlatıcaksın programstan.

Glary Registry Repair 3.3.0.852

Autoruns 11.34

HijackThis 2.0.5b

bunları yapıcaksın.

olmazsa format. kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.