Sabahtan beri bu sorunu çözmek için uğraşıyorum. Şu an başka bir bilgisayardan sırf sorunu çözmek için araştırma yapıyorum. Benzer sorunlarla karşılaşılmış fakat hepsinde virus taratma veya çeşitli temizleme programları indirilmesi önerilmiş fakat benim bilgisayarımda hiçbir tarayıcıyı ve .exe uzantılı dosyaları açamadığım için virus taratma ya da program indirme şansım yok.
Sorun temel olarak şu: .exe uzantılı dosyaların hiçbiri açılmıyor verdiği hata ise "Bu dosya, bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil" denetim masasını açmaya çalıştığımda da aynı hatayı alıyorum, sistem geri yüklemede de aynı hatayı alıyorum. Çalıştır 'da çeşitli programları açmaya çalıştığımda da benden windows güvenliği adı altında kullanıcı adımı ve şifremi istiyor fakat bilgisayarda hali hazırda sadece bir tane kullanıcı var.
Kısaca bilgisayarda hiçbir şeyi açamıyorum. Windows gezgini, denetim masası, sistem geri yükleme, tarayıcılar ve .exe dosyaları. Güvenli modda açıp sistem geri yükleme yapmaya çalıştığımda da aynı hatayla karşılaşıyorum. Kısaca sabahtan beri elim kolum bağlı bir şekilde oturdum düşünüyorum.