Şimdi Ara

PC deki çoğu program açılmıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, pc deki oyun ve programların büyük çoğunluğu açılmıyor. Daha önce nette araştırma yaptım sonuçlar benimkinden farklıydı. chip online a da konu açtım ama cevap veremediler. Sorun tam olarak şöyle: Herhangi bir oyun veya programa tıkladığımda hiçbirşey olmuyor, açılmıyor. Daha önce başına gelen veya önerisi olan varsa yazarsanız çok sevinirim. Saygılar.

• Hata vermiyor mu ? virüs programı kullanıyormusunuz. Bilgisayarınıza büyük ihtimalle virüs bulaşmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm-iks

Hata vermiyor mu ? virüs programı kullanıyormusunuz. Bilgisayarınıza büyük ihtimalle virüs bulaşmış.

Hayır, herhangi bir hata vermiyor. Tıklayınca hiçbirşey olmadan kalıyor öyle. Sadece bazı küçük oyunlar açılıyor. Virüs programı olarak Comodo Antivirüs kullanıyorum.
  • HijackThis programını denermisiniz.İmzamda link i mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoW€R

HijackThis programını denermisiniz.İmzamda link i mevcut

Hijackthis installer açılmadı, portable denedim açıldı. Tarama yapınca 22 tane şey buldu. Ama çoğu tanıdık programalrdı. Bilmediklerimi işaretleyip fix dedim ve pc yi yeniden başlatınca sorun düzeldi. Çok teşekkürler öneriniz için. Ama içimde kaldı, pc de hala virüs olabilir diye. Tarama yapmak için hangi antivirüsü önerirsiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.