Şimdi Ara

Bilgisayarda kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar laptopum pavilion g6 1308-et özellikleri: 6 gb DDR3 SdRam, 500 gb hard disk, 2. nesil intel core i5-2450m 2,5 GHz işlemci, 3 gb Amd Radeon HD 7450-M ekran kartı, orjnal win 7 home basic 64 bit işletim sistemi.Bunlar özellikleri sorunum:Bilgisayarı 1.5 sene oldu ilk aldığımdan beri nfscarbon oynarken bile menüde falan oyun akışı olmuyor bir tuşa basıyorum 1-1.5 saniyede diğer tuşlara basmama imkan veriyo most wanted 2012 de sistem özelliklerim yetmesine rağmen oyunda kasılmalar oluyor ama cod black ops 2 de hiç grafik ayarlarını değiştirmeden kasmadan oynuyorum. Arkadaşımın laptopu 4gb paylaşımlı ramı olduğu halde most wanted 2012 de kasmadan oynuyor. Lütfen fanla ve macunla ilgili bir sorun olduğunu söylemeyin. Bana yardım edebilirseniz teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Modceycey -- 22 Mayıs 2014; 17:15:21 >

• Modceycey M kullanıcısına yanıt
    Böyle durumlarda şüphe edilecek şeyler:pc güncelleme(Chipset e.kartı)veya pc tozlanmiş veya macunlar eskimiştir. Ama siz macunlar değiştirmiş olacaksınız'ki macundan ve fondan bahsetmeye demişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 4 Mayıs 2014; 16:36:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • er36po kullanıcısına yanıt
    ekran kartı güncelleme paralımıdır
  • hayır ücretsiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayır da niye sordunuz?

• Bilgisayar parçalarının tüm güncellemeleri ücretsizdir.
  • peki ekran kartının ne olduğunu nerden öğrenicez biraz acemiyimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Modceycey -- 4 Mayıs 2014; 17:12:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    Pc Kapanma Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • grafik kartı radeon yazıyor amd nin mi ekran kartı
  • bunu nasıl düzeltebilirim
     Bilgisayarda kasma sorunu
  • slim driver programını indir kur bilgisayarına ait bütün driver ları yükleye bilirsin
  • Herkesten Allah razı olsun ekran kartımı güncelleyeceğimizi hiç bilmiyordum işime yaradı şimdi tek sorun termal macun ile fan temizliği kaldı onları en yakın zamanda yapacağım.
  • benim ekran kartım amd hd 7450m 6gb ram(paylaşımsız diye biliyorum ama pylaşımlı olabilir) 4gb ekran kartı en güncel oyunları kaldırırmı?
  • onu tam olarak bilmiyorum ama iyi performans alırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet sinin pc en bütün oyunları kaldırır. Yanlız bazı oyunlarda baya zorlayacak tır. Örnek:creysis3 far cry3 bf4 ve benzeri oyunlarda.
    Ben oyun için laptop önermem.
    Sebep:laptoplarda! kasalarda olduğu gibi soğutma yapılmadığından vs vs.
    Normal bir masaüstü,çok iyi bir laptopda'a eş değer diyebiliriz..

• driver booster indirip kur. sistemi tara bul ve güncelle. bu kadar basit http://www.iobit.com/driver-booster.php
    Far Cry 3 oynayabilmeniz için gereken minimum ve önerilen sistem gereksinimleri şöyle;
    Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşlemci: Intel Core 2 Duo E6700 2.6 GHz veya AMD Athlon 64 X2 6000 3.0 GHz İşlemci
    RAM: 2 GB (Windows XP için) / 4 GB (Windows Vista, Windows 7, Windows 8 için) RAM
    Ekran Kartı: 512 MB DirectX 9.0c uyumlu Shader Model 3.0 Ekran Kartı
    Hard Disk: 15 GB Hard Disk alanı
    Ses Kartı: DirectX 9.0c uyumlu Ses Kartı
    İşletim Sistemi: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8
    Direct X: 9.0c
    Önerilen Sistem Gereksinimleri:

İşlemci: Intel Core i3-530 2.9 GHz veya AMD Phenom II X2 3.1 GHz İşlemci
    RAM: 4 GB RAM
    Ekran Kartı: 1 GB DirectX 11 uyumlu Shader Model 5.0 Ekran Kartı
    Hard Disk: 15 GB Hard Disk alanı
    Ses Kartı: DirectX 9.0c uyumlu Ses Kartı
    İşletim Sistemi: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8
    Direct X: 11
    far cry 3 ün kasacağına eminmisin?(alıntıdır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Modceycey -- 11 Mayıs 2014; 8:44:48 >

Kasacağını kim söyledi? Senin pc fazlası ile oynanır.ama çok ısınacak tir.istersen dene bak gör nasıl ateş gibi oluyor.ama yanacak anlamında gelmez.şahsi görüşüm çok aşırı ısınan bir sistemle oyun oynamak beni rahatsız eder.

• Evet bende kasan bir pcde oynamazdım
    doğru söylüyorsun ben yanlış anladım ben nfs rivals oynarken 90 lara çıkıyor. bu günlerde servise götürüp fanı ve termal macunu yenilettireceğim acaba fazla ısınıyo desem temizletirlermi? ben fan deliğinden bakdığımda tozu görüyorum
    sağ tuş ekran cözünrlüğü gelişmiş ayarlar yap öğrenirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.