arkadaşlar bizamanlar bunu yapmka için e-jay die bi program vardı..herneyse netten böle bi program bulabilmem için yardımcı olabilirmisinz??..bilgisyarda kendi müziğimi yapçamm!!
Kendi müziğini yapamazsın E-Jay'le en fazla hazır sesleri birleştirip müzik yaptığını zannedersin ama eğlenirsin o ayrı...Ben en azından Fl Studio öneriyorum başlangıç için...
arkadaş kendi müziğini yapamazsın demiş ama yaparsın.tabi profesyonel olmaz amatör olur o ayrı bi konu.bende music maker silver 2005 diye bi program war.sadece hazır sesleri birleştirmiyosun.programın keyboard syntheseizer ı war ve değişik efekt ayarları war.hatta drum machine bile var.biraz detaylı ama, pek bi işime yaramadı.pc de müzik yapmayı ben de istiyorum ama zor.stüdyo olsa çok rahat olur da aletler çok pahalı.şöyle profesyonel bi syntheseizer alayım dedim 1000 usd lerden başlıyo en dandikleri 10000 usd ye kadar war.daha pahalıları da war.benim istediklerim 4000-5000 usd falan.gel de al.anca hayalini kuruyorum :(
Ejay'den bahsediyordum müziğini yapamazsın derken,Ejay'de sequencing olayı yok,sadece sample'ları birleştiriyorsun...Ben cubase ve Reason kullanıyorum...Donanımsal synth almanın bence artık bir mantığı yok,çünkü en profesyönel stüdyolar bile yazılımsal hallediyorlar olayı,tabi yazılımsal derken pro tools + kendi donanımlarından bahsediyorum...Yoksa tek tek analog synth alıp onlarla müzik yapmanın devrinin geçtiğine inanıyorum...Öte yandan yetenek ve hırs olduktan sonra abartı donanımlar olmadan da pc'de gayet güzel müzik yapılabilir...M-audio'nun 2496'sı gibi bir ses kartı,iyi bir pc yüksek ram'li filan,yine m-audio'nun keystation ya da tercihen knob ve slide kontrollere sahip ozone ya da ozonic serisinden bir klavye ve en azından midi sequencing desteği olan Fl studio ya da tercihen Reason veya Cubase serileri gayet yeterli başlangıç için...İstek,azim,materyal,yetenek ve temel başlangıç için bir kaç donanım ve yazılım (yukarda saydıklarım) olduktan sonra gerisi gelir diye düşünüyorum...Ancak e-jay ve benzer programlar kısa süreli eğlenceliklerden öteye gitmez bana göre...
bu virtual studioları indirebileceğim bi yer yarmı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme