Şimdi Ara

Bilgisayarda Kulaklıktan Dinlediğim Herhangi Birşey Mikrofondan Karsıyada Gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da dediğim gibi bu bilgisayarı aldıgımdan beridir böyle.Kulaklık değiştim , internetten araştırdım bilinen sesi karsıya aktaran seyleri kapattım, ama hala bu sorunu çözemedim.Recording devices e girdiğimde Microphone - Listen kısmında aynen şöyle yazıyor "
    you can listen to a portable music player or other device through this microphone jack. İf you connect a microphone, you may hear feedback." Anladığım kadarıyla sorun burada ama ne kadar internette arastırsamda bulamadım.Ayrıca bilgisayardaki jackları teker teker denedim ama sorun kaybolmadı.Ne yapabilirim su durumda ?
    Ayrıca mikrofonun jak ını çıkarsam bile ses hala karsıya gitmeye devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulk57 -- 18 Ağustos 2015; 2:15:34 >

• Görev çubuğundan ses simgesine sağ tıkla. Kayıt aygıtlarına gir. Eğer Stereo karıştırıcı aktif ise devredışı bırak. Sorun düzelecektir.
  • denediğim bi çözümdü, herşeyden önce cevabın içinn teşekkür ederim ama stereo karıstırıcı kapalı olduğu halde oluyor bu acaba baska bıseyle alakalı olamazmı ?
    Aynı zamanda yeni birşey fark ettim kulaklığın jakını çıkardıgımda karsıya bilgisayardaki sesler gıtmıyor acaba kulaklıkdaki şarkıyı duyuptamı mikrofona yansıtıyor dıyorum ama bu 3 kulaklık değiştirdim 3üde kaliteli değildi ama 3ündede böyleydi bu durum EDİt: şimdi onuda denedim bu sefer kulaklıgın kendı tusundan sesi kısdım bilgisayardan fulledim sesi bu sefer karsıya gıttı yanı kulaklıktakını falan duyupta aktarma olayı yok
    2.EDİT: Şimdilik kendi çözüm yolumu buldum kulaklıgın kendı tusunden sesi fulleyıp bilgisayardakı sesi seviyesini olabildiğince düşük tutuyorum böyle olunca karsıya pek bişey gitmiyor ama hala çözüm önerisi olan varsa çok yardımı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulk57 -- 18 Ağustos 2015; 18:40:29 >
  • hulk57 H kullanıcısına yanıt
    Anladım. O sorun bende de var ve biraz kulaklık kaynaklı gibi. Bende karşıdan birisi konuştuğunda kulaklıktan çıkan sesi aynen karşıya iletiyordu. Başka bir çözüm varsa benimde işime yarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.