Şimdi Ara

Bilgisayarda video izlerken görüntünün takılması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows 10 kurulu bilgisayarımda daha önce olmayan bir durum ile karşılaştım ama çözemedim.
    1. Gerek internetten online gerekse kayıtlı videolarımda film yada dizi izlerken bilgisayarımdaki fan sesinin yükselmesi ile görüntü takılmaya ancak seslerin devam ettiğini görüyorum ancak fareyi hareket ettirdiğimde 1-2 sn. sonra görüntü sesin en son devam ettiği kareden devam ediyor bu döngü hep aynı şekilde sürüyor. Bilmem anlatabildim mi? şimdiden katkılarınız için saygılar.

FORMATTAN ÖNCE AYNI SİSTEM İLE HİÇ SIKINTI YAŞAMADIM.

SİSTEM:
    CORE 2 QUAD 9550
    12 GB CACHE BELLEK
    NVİDİA GTX 760
    8GB RAM
    1 TB WD BLUE.

SUPERONLİNE 50 MGBİT FİBER

KOTA SORUNU YOK.

• okanturker99 kullanıcısına yanıt
    K-Lite Codec Pack yükle bir dene
  • yok denedim şimdi

İzlerken görüntü takılıyor ses devam ediyor fareyi oynatınca görüntü sesin devam ettiği son ana geliyor. (Youtube dahil buna.)
  • Merhaba işlemcinizin ısı degerlerını kontrol etmenizde fayda var.
    termal macun kurumuş olabir.
  • Geçmiş olsun.
    Ekran kartının ısınmasıyla alakalı olabilir. Ben de yeni aldığım ekran kartında benzer bir sorunu yaşamıştım. Video izlerken Msi gaming appda silent modda tutuyordum. Ekran birden kararıyordu, ses geliyordu. Bir süre sonra görüntü geldiğinde bozulmalar yaşıyordum veya bilgisayarım takılıyordu. Silent moddan gaming(standart) moda aldım. Fan daha çok çalışıp daha iyi soğutunca bu sorun düzeldi.
    Ekran kartım bozukdu iade ettim. Sizinkinin de bozuk olduğunu düşünmüyorum. Alfa55a'nın dediği gibi macun kuruduysa ısınma sorunu yaşıyor olabilirsiniz.
  • Arkadaşlar verdiğiniz tüm bilgiler işime yaradı ekran kartı sessiz moddan çıkardım ve temizliğini yapıp termal macunu yeniledim şimdi bu sorunu yaşamıyorum.

Emeğinize Sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanturker99 -- 27 Kasım 2016; 7:38:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.