Arkadaşlar yaşadığım problemi detaylı bir şekilde anlatayım. Bilgisayarda ne hikmetse hiçbir video oynatılmıyor. Media Player olsun VLC olsun hepsinden deniyorum ekran açılıyor sonra donup kalıyor, oynatmıyor. Bir süre sonra da yanıt vermiyor diyor. Aynı sorun Youtube'da da var, birçok forumda açtım bu konuyu ancak ya cevap gelmedi ya da format denip durdu. Youtube'da ise "Oynatma kısa süre içinde başlamazsa cihazınızı yeniden başlatmayı deneyin" diye bir yazı çıkıyor. Yaklaşık 5 dakika bekledikten sonra kendisi açılıyor ama videoyu ileri sardığımda gene aynı hatayla karşılaşıyorum. Codec Packleri indirdim. Ekran kartı sürücülerini de güncelledim. Donanım hızlandırmayı da kapattım. Ses sürücüsünü durdurup yeniden çalıştırmayı da denedim. Tarih ve saati de güncelledim. Çerezleri de sildim. Eklentileri kaldırmayı da denedim. Tarayıcıyı silip yeniden yüklemeyi ve farklı tarayıcılar kullanmayı da denedim. İnternette yazan 5 adımlı bir çözüm yolu var onu önereyim demeyin.
sistemin nedir? işlemci ram ekran kartı vs?
HP Pavilion 15 Notebook PC Windows 8.1 Single Language 64 bit İntel(R)Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70 GHz (4CPUs) -2.4 GHz 8GB RAM NVIDIA GeForce 840M 2GB Realtek High Definition Audio
Pc ye format atin Windows 10 1903 kurun Driverlari kendi sitesinden indirip kurun Ekran karti surucusunu kurun Windows uodate calistirip son guncellemeleri yapin Lav codec kurun
Mpc hc 64 kurun
Baska hic bir seye ihtiyac yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme