Şimdi Ara

BİLGİSAYARDAN ANLAYANLAR BAKSIN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -cahce ( ön bellek 3mb falan )
    -Sabit disk hızı ( 5400 rpm falan )
    Bunlar ne işe yarıyor birde farklı olması çok farkediyor mu ???

Birde oyun için 1700'e kadar pc almayı düşünüyorum oyunda oynayacağım internettede dolaşacağım amd ekran kartı sorun çıkartıyormu ??? kaliteli laptop markaları hangileri ??? , sizin laptop önerilerinizide bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuspa -- 21 Ocak 2013; 9:50:02 >

• onlar ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRaXiN

onlar ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur...

Peki
    3mb-6mb
    5400 rpm-7200 rpm çok farkeder mi ?
  • eder de tam olarak şu kadar eder diyemem, harici hard disk alacaksan o kadar da önemli değil ama HDD için önemlidir...
  • Ben çok anlamıyorum mesala 3mb(http://www.electroworld.com.tr/p/asus-a55vd-sx377h-intel-core-i5-3210m-4gb-windows8-notebook/ ) alacaktım ön bellek düşük dediler almadım.Sonra yüksek mblilere baktım(6mbhttp://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/ACER/V3-571G-736B8G50MAII-p-87890-c-24.htm ) ama bunuda ısınma sorunu var , acer iyi marka değil dediler 1 haftadır bilgisayar alamadım.Siz de öneri verirseniz çok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuspa -- 21 Ocak 2013; 10:14:20 >

• ben hiç laptop kullanmadım, sevmem de, o yüzden bu konuda bir şey söyleyemem, laptopçı arkadaşlar yardımcı olur
  • 7200rpm hdd daha hizlidir onbellekte gunumuz islemcilerinde yeterli kadari ile var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercicek43

7200rpm hdd daha hizlidir onbellekte gunumuz islemcilerinde yeterli kadari ile var

ne demek istediğinizi anlayamadım ??(onbellekte gunumuz islemcilerinde yeterli kadari ile var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuspa

quote:

7200rpm hdd daha hizlidir onbellekte gunumuz islemcilerinde yeterli kadari ile var

ne demek istediğinizi anlayamadım ??(onbellekte gunumuz islemcilerinde yeterli kadari ile var)

Simdiki islemcilerde onbellek yetersizligi yok.

• quote:

quote:

quote:

Ben o zaman önbelleğe değilde sabit disk hızına dikkat ederek ( 7200 rpm ) laptop alayım öyle mi ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben o zaman önbelleğe değilde sabit disk hızına dikkat ederek ( 7200 rpm ) laptop alayım öyle mi ?

7200rpm alman iyi olur ama bir islemciyi onbellege gore secemessin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

7200rpm alman iyi olur ama bir islemciyi onbellege gore secemessin.

Senin hiç 7200 rpm laptop önerin var mı ben çok baktım ama bulamadım 7200 rpm 1500'e 1600'e falan

• Ben masaustune 5400rpm lik hdd ye sistem kurdum ama ben fark gormedim yani 7200rpm almak zorunda degilsin.

• laptoplar da 7200rpm li hard disk zor bulursun genelde 5400rpm lidir.ayrıca laptoplarda hdd nin hızı değil ısınma sorunu, kasa yapısı-sağlamlığı servis kalitesi ve işlemci ile ekran kartı performansı önemlidir. marka olarak dell ve asus laptoplar yerinde servis hizmeti verirlerken diğer markalarda böyle bir şey yok. benim şahsi tavsiyem dell ve asus tan yana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.