Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma bir upgrade yapmayı düşünüyorum ama bilgisayardan zerre anlamıyorum yardımlanızı bekliyorum çünkü ne neyle çalışır hiç bir fikrim yok ve parçaların iyi olup olmadığını bilmiyorum amacım yüksek fps ve az ısınması bütçem yaklaşık 2000 tl bu bilgisayarlardan world of warcraft dota gta gibi oyunlar oynuyorum genel anlamda bilgisayarın kullanım amacı oyun. Parçalarda şu şekilde ; asus m5a78l-m lx3 ana kart Amd Fx(tm)-6300 six-core processor (6 CPUs) 3.5GHz işlemci Radeon rx 480 4gb Ekran kartı DDR3 8 GB(4 er den 2 tane) (800MHZ) Ram Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim
İşlemci, Anakart RAM değiştirirseniz ekran kartınız iyi, iyi bir üçlü istiyorsanız 2800TL gibi bir şey gerek. Parçaları satıp üzerine para ekleyerek şöyle bir üçlü alabilirsiniz:
bu anakarta sıfır işlemci bulamazsın. bulsan da takılı olandan pek farkı olmaz. ilerde parayı toparlayıp ryzen 1700x, b350 asus, ddr4 3000 mhz ve gtx 1070 ile istediğin performansı alabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme