Şimdi Ara

BİLGİSAYARDAN NORMAL TELEFON GÖRÜŞMESİ NASIL YAPILIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
22.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR. BİLGİSAYAR ÜZERİNDEN NUMARA ÇEVİRMEK VE NORMAL TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPMAK İSTİYORUM. XP DE NUMARA ÇERİRİCİSİ VAR FAKAT BEN TELEFON TUŞLARI GİBİ BİRŞEY GÖRMEK İSTİYORUM.VE HATTA BİLGİSAYARI DAHİLİ HATLARDA SANTRAL GİBİ KULLANMAK İSTİYORUM. MESELA BANA GELEN BİR TELEFONU DAHİLİ BAŞKA BİR ABONEYE AKTARMAK GİBİ.BÖYLE BİR PROGRAM VEYA ÖZELLİK HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI ? TEŞEKKÜR EDERİM

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayardan Normal Telefon Görüşmesi Yapma

Günümüzde, bilgisayarından normal telefon görüşmeleri yapmak mümkün hale geldi. Bu özellik, özellikle ofiste veya evden çalışanlar için büyük bir kolaylık sağlar. Birkaç basit adım izleyerek bilgisayarından kolayca telefon görüşmeleri yapabilirsin.

Gereksinimler:

• Web kamerası ve mikrofon içeren bir bilgisayar
    • İnternet bağlantısı
    • VoIP (Ses Üzerinden İnternet Protokolü) yazılımı veya hizmeti

Adımlar:

1. VoIP Yazılımı veya Hizmeti Kur: Skype, Zoom, Google Meet ve WhatsApp gibi VoIP yazılımları veya hizmetlerini bilgisayarına indir ve kur. Bu uygulamalar, internet bağlantısı üzerinden telefon görüşmeleri yapmana olanak tanır.

2. Hesap Oluştur: Seçtiğin VoIP yazılımı veya hizmetinde bir hesap oluştur.

3. Numara Ekle (İsteğe Bağlı): Bazı VoIP sağlayıcıları, ek ücret karşılığında gerçek telefon numaraları sunar. Kişilerin seni normal bir telefon numarası üzerinden aramasını istiyorsan bu numarayı hesabına ekleyebilirsin.

4. Kişileri Ekle: Bilgisayarından arama yapmak istediğin kişileri VoIP yazılımına veya hizmetine ekle.

5. Arama Yap: Kişini seç ve arama düğmesine tıkla. VoIP yazılımı veya hizmeti, aramayı internet bağlantısı üzerinden yönlendirecektir.

Bilgisayardan Arama Yapmanın Faydaları:

• Kolaylık: Bilgisayarından telefon görüşmeleri yapmak, özellikle ofiste veya evden çalışıyorsan çok daha kolaydır.
    • Maliyet Etkinliği: VoIP aramaları, geleneksel telefon aramalarından genellikle daha ucuzdur.
    • Özellikler: VoIP yazılımları ve hizmetleri, arama kaydı, video konferans ve mesajlaşma gibi ek özellikler sunar.

Bilgisayarından normal telefon görüşmeleri yapmak, kişisel ve profesyonel iletişimini kolaylaştırabilir ve verimliliğini artırabilir. Bu basit adımları izleyerek, bilgisayarının gücünden faydalanabilir ve kolayca telefon görüşmeleri yapabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Genelde fax modem kartlarının driver cd lerinde böyle programlar olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa_

Genelde fax modem kartlarının driver cd lerinde böyle programlar olur.

Çok kalitesiz programlar oluyo Tuvnera... Bende bi ara denemiştim. İki üç cd buldum. Berbattı hepside. Valla bende şey istiyorum telesekreter programı filan var mı. Şöyle tescillenmiş iyi bişey.
  • SKYPE diye bi program o işine yarayabilir
  • skype kullanabilmen için karşıdakinin interneti olacak skype üyeliği olucak sen onu öyle arayabiliyorsun. ayrıca telefonunu değil bilgisayarı aramış oluyorsun. yani arkadaşın aradığı sanırım bu değil. dial-up bağlanırken modemle sağı solu arayabiliyordun düzgün konuşamasan bile. adsl modemler ile olmuyor.
  • ehh işte 56k farkı

böle program bildiim kadarı ile yoq
  • war yaa ben bi ara duymuyştum böyle bişey bi araştıralım bakalım ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler arkadaşlar. Bitphone diye bir program buldum işe yarıyor fakat telefon sesini ancak modem çıkışından alabiliyorum ve ses anlaşılmıyor.
  • ARKADAŞIM BU BITPHONE HAKKINDA BİLGİ VERİR MİSİN NEYE YARIYOR NERELERİ ARAYABİLİYORSUN FONKSİYONLARI NEDİR?
  • NMORMAL BİR CEP TELEFONU GÖRÜNTÜSÜ GİBİ BİR ŞEY GELİYOR.MODEMİN SES ÇIKIŞINI VE MİC. GİRİŞİNİ KULLANARAK NORMAL TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPIYORSUN
  • Arkadaşlar. O programıwww.megaupload.com adresinde tek parça olarak yükleyebilirseniz sevinirim.

Bizde yararlanırsak minnettar oluruz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.