Bildirim
Bilgisayardan ses geliyor !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
problem klavyende 3 tusa ayni anda bastigin zaman klavyen 2den fazla tusa ayni anda basmaya destek vermedigi icin ötuyor normal bise
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NikoP
problem klavyende 3 tusa ayni anda bastigin zaman klavyen 2den fazla tusa ayni anda basmaya destek vermedigi icin ötuyor normal bise
kesin mi ? -
quote:
http://www.sanalmarketim.com/_prod/_img/m/e274cfb675_A4TECH_KB21.jpg
Şuanda bunu kullanıyorum fakat
http://images.gittigidiyor.com/2138/USB-PS2-KATLANABILIR-SU-GECIRMEZ-PLASTIK-KLAVYE__21384053_0.jpg
bunu takıp deniyorum yine ses geliyo ?
-
ilk klavyenin aynısı bendede var durum bendede aynı oyunlarda 3 tuşa birden aynı anda basınca dıd dıd diye ötüyor -
quote:
ilk klavyenin aynısı bendede var durum bendede aynı oyunlarda 3 tuşa birden aynı anda basınca dıd dıd diye ötüyor
nasıl çözdün sorunu? yeni klavye kesin çözecekmi ? bide sadece pes 13de oluyo ? -
çözmedimki 3 tusa aynı anda bascak bir oyun oynamıyorum. -
quote:
çözmedimki 3 tusa aynı anda bascak bir oyun oynamıyorum.
ben napcam yeni klavye ? önerin nedir ? -
bak 5/10 tl e joyistik al pes 13 için kalvye değiştirmek zorunda deyilsin ben öyle yaptım -
quote:
Orijinalden alıntı: zzubeyirr
İyi günler . Bilgisayarım toplama yeni yaptırdım. Pes 2013 oynarken aynı anda s+d+e tuşlarına basınca ses geliyor 'dıt dıt ' diye . Başka oyunlarda böyle bir sorun yok donma falanda yok. sorun nedir ?
joyistik için dükkanıma bak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
bak 5/10 tl e joyistik al pes 13 için kalvye değiştirmek zorunda deyilsin ben öyle yaptım
klavyeden oynamak istiyorum ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pdf siyah beyaz yapma
- no bootable device insert boot disk and press any key
- yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- zyxel modem kurulumu
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- telefon şarj olmuyor
- oem açılımı
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X