Şimdi Ara

Bilgisayardan ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam bir anda bilgisayarın sesi gitti ve o dakikadan beri de ses gelmiyor. Sürücülerin hepsini güncelledim olmadı, sürücüleri kaldırıp bilgisayarı yeniden başlattım olmadı, sorunları düzelt dediğim zaman sorun giderici açılıyor ve açılan pencerede "yapılandırmakta olduğunuz aygıt kaldırıldı" diyor ve ses hizmetleri yanıt vermiyor diyor. İnternette bulduğum hemen hemen her yöntemi denedim düzelmeyince de format attım ancak hata hala devam ediyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bilgisayar Lenovo İdeapad S145

• Windows güncellemelerini yaptıktan sonra sorun düzeldi. İşin ilginç yanı format öncesinde bilgisayar güncel olmasına rağmen beliren sorunun, format sonrası güncellemeler ile birlikte düzelmesi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moja

Windows güncellemelerini yaptıktan sonra sorun düzeldi. İşin ilginç yanı format öncesinde bilgisayar güncel olmasına rağmen beliren sorunun, format sonrası güncellemeler ile birlikte düzelmesi oldu.
    Güncelleme esnasında birtakım sürücüler kurulduğu için sorununuz otomatik olarak çözülmüş. Format sonrası driver güncellemelerini yapmayı unutmayın.

İyi Günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses tek hoparlörden geliyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.