Dün akşam bir anda bilgisayarın sesi gitti ve o dakikadan beri de ses gelmiyor. Sürücülerin hepsini güncelledim olmadı, sürücüleri kaldırıp bilgisayarı yeniden başlattım olmadı, sorunları düzelt dediğim zaman sorun giderici açılıyor ve açılan pencerede "yapılandırmakta olduğunuz aygıt kaldırıldı" diyor ve ses hizmetleri yanıt vermiyor diyor. İnternette bulduğum hemen hemen her yöntemi denedim düzelmeyince de format attım ancak hata hala devam ediyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Windows güncellemelerini yaptıktan sonra sorun düzeldi. İşin ilginç yanı format öncesinde bilgisayar güncel olmasına rağmen beliren sorunun, format sonrası güncellemeler ile birlikte düzelmesi oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Moja
Windows güncellemelerini yaptıktan sonra sorun düzeldi. İşin ilginç yanı format öncesinde bilgisayar güncel olmasına rağmen beliren sorunun, format sonrası güncellemeler ile birlikte düzelmesi oldu.
Güncelleme esnasında birtakım sürücüler kurulduğu için sorununuz otomatik olarak çözülmüş. Format sonrası driver güncellemelerini yapmayı unutmayın.