Şimdi Ara

bilgisayardan ses gelmiyor bir türlü yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba bilgisayar konusunda teknik anlamda bilgisiz biriyim ne zaman problem yaşasam bu forumda mutlaka yardımcı olan arkadaşlarımız karşıma çıkmıştır bir kez daha teşekkür ediyorum bu vesile ile.
    problemimi kısaca tanımlayacak olursam masa üstü bilgisayarı kullanıyorum uzun zamandır hopörlerinden ses gelmiyordu bende pek ihtiyacım olmadığı için üzerine düşmedim yakın zamanda başka problemlerde olduğu için bir bilgisayarcıya gidip format attırdım formatla düzeleceğini düşündüğüm için çok fazla üzerinde durmamıştım formattan sonra bilgisayarı açtığımda yine hopörlerden ses alamadım sağ altta baktığımda ses çalıyor görünüyor driverlerinde sorun olmadığını düşündüm servisi telefondan aradım teamwear programı ile uzaktan benim bilgisayarıma bağlantı baktı etti hopörlör bağlantılarını kontrol etmemi söyledi 2 farklı hopörlerle denedim bilgisayardan ses alamadı kurulumlarda proble yok dedi fakat uzaktan bağlantı ile benim açdığım ses onun bilgisayarında çaldı kafama tek bir şey takılıyor aceba hopörlör kablosunu taktığım soketlerde bir arıza olabilir mi varsa nasıl anlarım benim tamir edeceğim birşey mi veya başka nasıl bir sorun olabilir yardımlarınızı bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volte gelmiyor bir türlü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.