arkadaşlar bilgisayardan televizyona görüntüyü nasıl aktarabilirim. bu konuda bana bilgi verebilir misiniz.
kablosuz görüntü aktarıcı ile aktarabilrsin.
dostum tv ve bilgisayarın hakkında bilgi vermeden cevap alamazsın. şu anda ezberden sana 15 çeşit görüntü aktarma biçi sayabilirim. her pc ve her tv için ayrı aktarma biçimleri vardır.
ekran kartının TV out özelliği var ise onu kullanabilirsin
tv lerden iyi verim alamazsın ama ekran kartı yarlarını yaparsan belki alabilirsin
bilgisayar fsc amilo pro 2045 ekran kartı ati x 300. televizyonunda yan tarafında kablo girişleri var.
quote:
Orjinalden alıntı: velli bilgisayar fsc amilo pro 2045 ekran kartı ati x 300. televizyonunda yan tarafında kablo girişleri var.
tvde kablo girişi olacağını tahmin ediyoruz. kapı girişi veya pencere olamayacağına göre?
olası kablo girişleri:
hdmi (bir kaç türü var) Component (3 türü var) Svideo (3 türü var) Compozit RF Scart (4 türü var) DVI (3 türü var) VGA
s-video çıkışı varsa şuna benzer bi kablo bulman lazım
quote:
Orijinalden alıntı: qzwxec
kablosuz görüntü aktarıcı ile aktarabilrsin.
dostum tv ve bilgisayarın hakkında bilgi vermeden cevap alamazsın. şu anda ezberden sana 15 çeşit görüntü aktarma biçi sayabilirim. her pc ve her tv için ayrı aktarma biçimleri vardır.
doğrusunu yazmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme