Şimdi Ara

Bilgisayarı açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bugün bi dosyayı administator olarak aç dedim
    takıldı orda pc düğmeden kapadım açtım şimdi normal olarak çalıştır falan dedim
    şimdi lütfen bekleyin diyo bekliroum açılmıyo o mouse un olduğu yuvarlak işaret dönüyo ama yinede açılmıyo 5 dk dır yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LamiL.B -- 19 Ekim 2009; 20:53:26 >

• Yukarı
  • güvenli mod da denedin mi
  • güvenli modda denediğimde ekranın köşelerinde Güvenli mod yazıyor mouse geliyor üst ortada da Windows Vista Service Pack falan yazıyor ama ekran siyah kalıyor bu yazılara rağmen
  • Power tuşuna bas açılır
  • bu sayfa açıkken ctrl + w yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: LinkinPark-Tr

Power tuşuna bas açılır

sorunların mı var ?
  • Yukarı
  • format sidisini tak bilgisayarı yeniden başlat. sonra kurulum için hede hödö şeysini seç. aynı format atar gibi. sonra sistem kurtarmayı seç. kurtarma ekranında fixmbr yaz entera bas. sonra işlem bitince exit yazıp enetera bas bilgisayarı yeniden başlat. gözün aydın bilgisayarın artık açılır duruma geri dönecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbuzik

format sidisini tak bilgisayarı yeniden başlat. sonra kurulum için hede hödö şeysini seç. aynı format atar gibi. sonra sistem kurtarmayı seç. kurtarma ekranında fixmbr yaz entera bas. sonra işlem bitince exit yazıp enetera bas bilgisayarı yeniden başlat. gözün aydın bilgisayarın artık açılır duruma geri dönecektir.

+
  • Tamam da leptopla beraber format cdsi vermediler kendiliğinden cdsiz atılabiliyormuş Toshiba Satellite E350-22V gibi bi modeli var ?
  • OFF
    Yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.