Şimdi Ara

Bilgisayarı açtıktan 2-3 saniye sonra kapanıp, tekrar açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısa süre önce bilgisayarımda meydana gelen bir problem için yardımlarınıza ihtiyacım var. Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Geçen Gün normal bir şekilde internette dolaşırken bilgisayarım bir anda kapandı. Ardından bilgisayarı açmaya çalıştığımda iki saniye içinde tekrar kapandı ve kendini yeniden başlatmaya çalıştı. Ve bu işlem artık bir kısır döngü halinde devam etmekte. yaptığım hiçbir ekstra işlem yoktu ve bilgisayarı zorlamamıştım. Ne oldu nasıl oldu neden oldu anlamadım ancak bilgisayarım artık açılmıyor. Açılmıyordan kastım tam olarak şu ki; BIOS ekranı dahi gelmiyor. Bu sebepten ne BIOS ayarlarını yapabiliyorum ne de format atabiliyorum. Elimde fazla yedek parça bulunmadığından sorunun nerden kaynaklandığını tam olarak tespit edemiyorum. sadece RAM leri ve slotları değiştirerek deneme yaptım ancak sorun hala devam ediyor. Böyle bir problem ile daha önce karşılaşmış olan bir kimseye ya da bana herhangi bir şekilde yardımcı olabileceklere Şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.

Selamlar.

Not: Cihaz Notebook, HP DV6-1140et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük bir ihtimalle işlemcisi fazla ısınıyor. Macun kurumuş olabilir. Macunu yenileyince Büyük bir ihtimalle sorun çözülür.

Edit: Daha önce onlarca bu durumla karşılaştım hepsinde işlemci macunu yenileyince düzeldi hatta acale olanlara Macun bulamayıp nutella çokokrem sürdüğüm oldu. Mancun gibi iş yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46051F48E -- 29 Ekim 2016; 0:0:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cevabınız icin teşekkür ederim. Macunu denemek icin birçok asamadan geçmem gerek, malum cihaz laptop. Ancak durup dururken bir anda nasıl olur da macun kurur orayı anlayamadım iste. Uzun sure bekleyip çalıştırılan bir cihaz değildi yani. Aktif kullaniliyorken bir anda kapandı cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.